Наймодніші короткі стрижки 2021 для жінок після 40 років з ефектом омолодження

Стрижка піксі 2021 / Instagram

Жінки в цьому чутливому віці дуже ретельно підходять до вибору нової стрижки. Ми підготували добірку модних варіантів коротких стрижок 2021.

Стрижка - без перебільшення, всемогутня. Вона може легко звеличити до небес і подарувати крила, а може сильно засмутити, і навіть змусити розплакатися - так буває тоді, коли очікування не виправдалися. Особливо сила стрижки відчутна, коли вам трошки за 40 – значення має кожен штрих, кожна лінія і кожне пасмо.

Ось чому жінки в цьому чутливому віці дуже ретельно підходять до вибору нової стрижки. Щоправда, дуже часто якраз така вибірковість призводить до того, що вони "застигають" в одному образі і навіть не намагаються поліпшити та освіжити його. А даремно, адже вдала стрижка творить дива!

Вважається, що чим старшою стає жінка, тим коротшим повинно бути її волосся. Насправді ця істина давно застаріла, і вже багато разів доведено, що в будь-якому віці довге волосся – доречне, аби воно було красивим, доглянутим, а стрижка - омолоджувала.

Тому ми анітрохи не закликаємо вас стригти волосся коротко після 40 років. Але якщо короткі стрижки вам імпонують, і ви відчуваєте, що це те, до чого ви вже майже дозріли, то наша добірка для вас.

Модні короткі стрижки 2021 для жінок після 40 років з ефектом омолодження

Жіноча стрижка піксі 2021

Ця дивовижна жіноча коротка стрижка продовжує перебувати на вершині модного Олімпу. Головне, підібрати відповідний силует - і тут важливо знайти майстра, який зуміє правильно розставити акценти.

Читати такожНаймодніше фарбування волосся на літо 2021: теплий блонд у стилі 60-х і французький моккоВкрай важливий і чубчик: він може бути коротким, рваним, подовженим, асиметричним і косим. Зверніть увагу, що навіть найкоротша стрижка піксі вимагає укладання - тому озбройтеся щонайменше феном і пінкою для укладання волосся. Укладання перетворює піксі на маленький шедевр.

Стрижка піксі 2021 / Instagram

Стрижка укорочений боб у стилі 90-х

Головною відмінною особливістю цієї стильної жіночої короткої стрижки є потилиця: вона повинна бути дуже короткою. Звичайно, в залежності від типу обличчя, потилицю можна зробити і ультракороткою.

А чубок можна укладати по-різному: одним добре, якщо чубчик буде розтікатися на два боки, а проділ буде по центру. Для інших знахідкою стане бічний проділ. У будь-якому випадку ця стрижка відмінно освіжає обличчя й дозволяє візуально скинути років 5 щонайменше.

Стрижка укорочений боб у стилі 90-х / Instagram

Каре до підборіддя 2021

Ефектна та елегантна жіноча коротка стрижка 2021 каре до підборіддя - це, як правило, рівна лінія зрізу і закрита потилиця. Проте лінія зрізу може йти кутом від потиличних пасом до передніх, але вона все одно рівна. Можна додати модний короткий, майже дитячий чубок.

Каре до підборіддя 2021 / Instagram

Французький боб 2021

Це одна з небагатьох стрижок, яка дійсно не вимагає укладання - і чим менше ви будете возитися з волоссям, тим буде краще. Головна особливість стрижки в тому, що волосся повинно виглядати природно і невимушено.

Уявіть собі, ви помили голову, і випадково відвернутися на телефонну розмову – ваше волосся висохло, і все, зачіска готова. Фішка французького бобу - в чубку, він прямий, але іноді його філірують. Класичний френч боб - це коли пасма закінчуються на лінії підборіддя.

Французький боб 2021 / Instagram

Коротка стрижка маллет у стилі 80-х

Сучасна версія цієї приголомшливої стрижки не вимагає високих начосів, як у славні 80-і. Сьогодні жіноча стрижка маллет – більш витончена. Як правило, волосся спереду і зверху стрижуть коротшим, а потилиця – подовжена.

Читати такожУ моді жіноча стрижка шаллет у стилі 80-х, перед якою не змогла встояти Біллі АйлішІ вже від вас залежить, яку довжину ви залишите ззаду. Зокрема, все більше популярності набирає коротка стрижка маллет.

Коротка стрижка маллет у стилі 80-х / Instagram

Сучасний варіант стрижки - це плавні переходи від однієї довжини до іншої, тому на виході - дуже стильна зачіска.

Новини заразКонтакти