Наймодніше фарбування волосся на літо 2021: теплий блонд у стилі 60-х і французький мокко

5 червня 2021, 08:44
Улітку бажання змінити колір волосся посилюється, бо хочеться не просто мати гарний і доглянутий вигляд, але й вразити всіх та стати центром Всесвіту.

Фарбування волосся - найшвидший спосіб кардинально змінити імідж. А іноді це - ще й щось на кшталт квитка в нове життя, в якому ви – вже точно інша, і все знову починається з чистого аркуша. У такий момент завжди в душі зароджується іскра надії на те, що попереду все складеться якнайкраще.

Улітку бажання змінити колір волосся посилюється, бо хочеться не просто мати гарний і доглянутий вигляд, але й вразити всіх та стати центром Всесвіту. Якщо ви опинилися на порозі змін, і відчуваєте, що маєте пофарбувати волосся в модний колір волосся літа 2021, то ознайомтеся з головними тенденціями цієї теплої пори.

У зв'язку з тим, що в останній рік пандемія внесла корективи в наше життя, знову на передній план вийшло фарбування волосся в домашніх умовах. І цей момент став якоюсь мірою визначальним у тому, які кольори вибилися в тренди.

Щоправда, тепер вже зовсім не важливо, де і як ви фарбуватимете волосся - але модні кольори волосся 2021 для літа створити легко!

Модне фарбування волосся 2021 - головні тренди літа

Тепла блондинка - модний колір волосся літа 2021

Цього літа на гребені популярності виявилися теплі блондинисті відтінки. Одним з найбільш трендових є золотистий блонд у стилі 60-х. Крім того, в моді брондування волосся - це коли кінчики волосся фарбують в теплий блонд, а коріння залишають темними. Проте, якщо вам більше подобаються холодні відтінки блонда, то не змінюйтеся - ви все одно ще у тренді!

Модне фарбування волосся літо 2021
Модне фарбування волосся літо 2021 / Instagram

У моді колір волосся мокко як у француженок

Якщо хочете цим літо мати яскравий, ефектний і стильний вигляд, то зверніть увагу на колір волосся, як у француженок - коричневий або мокко. Коричневий від француженок - це від природи холодний відтінок, тоді як мокко випромінює тепло з золотистим відтінком. Змішування, звичайно, допустиме, адже однією з модних тенденцій сезону є мікс прохолодного і теплого.

Модне фарбування волосся літо 2021
Модне фарбування волосся літо 2021 / Instagram

Фарбування волосся "омбре пастельне" у тренді

Буває так, що не хочеться бути ні блондинкою, ні брюнеткою. Якщо у вас зараз такий настрій, коли душа просить чогось особливого, то фарбування волосся пастельне омбре стане для вас знахідкою.

читайте такожУ моді жіноча стрижка шаллет у стилі 80-х, перед якою не змогла встояти Біллі АйлішСуть цього фарбування в тому, що корені темні, а на кінчиках розливаються різні відтінки - від світло-жовтого до світло-блакитного, бірюзового, рожевого і навіть фіолетового. Це модне фарбування літо 2021 допоможе вам підняти свій стиль на вищий рівень!

Модне фарбування волосся літо 2021
Модне фарбування волосся літо 2021 / Instagram

Усе ще актуальне фарбування волосся "стрічками"

Епоха 90-х пустила глибоке коріння в моду 2021, і вона відчутна навіть у фарбуванні волосся. Вже другий сезон всі жінки світу божеволіють від фарбування волосся блоками, яке дуже сильно нагадує мелірування.

читайте такожУ моду на літо 2021 повернулася приголомшлива стрижка короткий боб в стилі невгамовних 90-хЩоправда, це не зовсім мелірування. Фішкою такого фарбування є два висвітлені передні пасма волосся, які гарно обрамляють обличчя – візуально вони нагадують стрічки. Цього року такі стрічки стали не такими різкими, як торік. Крім того, цих "стрічок" може бути й більше.

Модне фарбування волосся літо 2021
Модне фарбування волосся літо 2021 / Instagram

Мідний колір волосся - писк сезону

Цей відтінок - дуже доброзичливий, він личить багатьом жінкам, і цілком можливо – цей колір надихне й вас. Сонячний і теплий відтінок міді надає волоссю гарного блиску й освіжає будь-яке обличчя - для літа це просто казкова знахідка!

Модне фарбування волосся літо 2021
Модне фарбування волосся літо 2021 / Instagram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти