Найнебезпечніші дні червня 2022: що потрібно робити, щоб не накликати біду

Місячний гороскоп на червень 2022-найнебезпечніші дні місяця / depositphotos.com

Коли водіння і покупки в інтернеті можуть принести найбільшу небезпеку.

Перший місяць літа подарує чимало позитивних і сонячних днів. Однак чотири червневих дня можуть обернутися неприємностями і проблемами. У періоди несприятливого розташування планет потрібно берегти себе від негативної енергетики.

Про те, які дні місячного циклу будуть найбільш вдалими, а коли варто берегтися, читайте в матеріалі: Місячний календар на червень 2022: найкращі і небезпечні дні.

5 червня - початок руху ретроградного Сатурна

У цей період люди особливо сприйнятливі до маніпуляцій. Чужа думка може здаватися правильною, і це призведе до серйозних помилок про які доведеться пошкодувати. Варто ретельно перевіряти всю інформацію і аналізувати факти, не беручи на віру кожне слово. Остерігайтеся незнайомців з привабливими пропозиціями. Розраховуйте на власні сили, а не на допомогу сторонніх. Уникнути проблем допоможе вміння прислухатися до особистого досвіду і підказкам інтуїції. І звикайте звертатися за підказками внутрішнього голосу частіше, ретроградним Сатурн пробуде до 23 жовтня.

Читати такожМісячний календар стрижок на червень 2022: кращі дні для нової зачіски

11 червня – Венера з'єднується з Ураном

Цей день може стати дуже небезпечним. Планета Венера відповідає за наше самопочуття, тому в період з'єднання багато хто може відчувати апатію, занепад сил і безпричинну тривогу. Уран стає на противагу нашої зони комфорту, він може привнести зміни в ту сферу, яку ми не хочемо міняти. У цей непередбачуваний день, щоб уникнути проблем, краще стримати активність і «залягти на дно».

14 червня - супермісяць у Стрільці

Супермісяць - це день повного Місяця, яка знаходиться в перигеї – максимально близькою до землі точки орбіти. Небесне світило в нічному небі ставати більше і яскравіше. Це досить небезпечний день, який може обернутися різними несподіваними подіями, здебільшого нерадісними. Варто проявити граничну обережність, а то і зовсім відмовитися від поїздок за кермом і здійснення покупок в Інтернеті.

Читати такожМісячний посівний календар на червень 2022: кращі дні для садово-городніх робіт

28 червня – Нептун починає ретроградний рух

Початок ретроградного руху Нептуна може збільшувати агресію і бажання стояти на своєму до останнього. Власні інтереси виходять на перший план, люди можуть ставати більш егоїстичними, забуваючи про взаємодопомогу і підтримку. "Ретроградити" Нептун буде до 4 грудня, в цей період може збільшитися кількість крадіжок і фінансових махінацій. 28 червня варто остерігатися шахрайства по Інтернету і телефону. Не варто довіряти важливу інформацію про себе незнайомим людям. Тримайтеся подалі від ризикових авантюр і сумнівних пропозицій.

Читайте також:

Автор: Олена Стронг
Новини заразКонтакти