Місячний календар на червень 2022: найкращі і небезпечні дні

30 травня 2022, 18:09оновлено 7 червня 2022, 12:28
В які дні збільшується ймовірність нещасного випадку, а коли може збутися мрія.
Місячний календар Червень 2022
Місячний календар на Червень 2022 / depositphotos.com/

Місячний календар на червень 2022 розповість, коли настає сприятливий час для втілення своїх цілей, а коли варто бути максимально обережними, щоб не накликати біду.

Про те, що приготували представникам зодіакального кола і чого очікувати, читайте в матеріалі: Гороскоп на червень 2022 для всіх знаків Зодіаку: Терезам - несподівані гроші, Стрільцям - заздрість.

Фази місяця в червні 2022

  • Молодик - 29 червня о 5:53.
  • Зростаючий Місяць - з 1 по 13 червня і 30 Червня.
  • Повня - 14 червня о 21:56.
  • Спадний Місяць - з 15 по 28 червня.

Сприятливі дні в червні 2022

У дні, коли енергетика Місяця найбільш позитивна будь-які нові починання увінчаються успіхом. Ви зможете досягти успіхів у будь-якій важливій для вас сфері. У місячному календарі на червень 2022 є максимально сприятливі дні, коли ймовірність успіху підвищується.

відео дня

Сприятливі дні в червні 2022: 9, 16, 19, 30.

9 червня 2022 - Місяць у Терезах, 10 місячний день - у цю добу можна не тільки мріяти по-крупному, а й робити перший крок у напрямку задуманого. Символ цього дня фонтан-енергетика настільки потужна, що допомагає здійснювати заплановане. Не варто сидіти склавши руки, удача посміхнеться активним і динамічним. Один з найкращих днів місяця, щоб внести в своє життя зміни на краще. Прислухайтеся до інтуїції, вона допоможе обрати правильний напрямок. Ви зможете виявити приховані таланти, а творчі люди відчують прилив натхнення.

читайте такожПовня у червні 2022: чого потрібно уникати, щоб не накликати біду

16 червня 2022 – місяць в Козерозі, 17 місячний день - у цей день можна очікувати приємні зміни в особистому житті. Хороша доба для початку відносин, укладення шлюбу. Самотнім слід вирушати на побачення. День позбавлення від застарілих звичок, які можуть гальмувати ваш рух вперед. У професійній діяльності ви можете насолодитися першими плодами своєї праці. Накопичений досвід і сили пускається на реалізацію давніх задумів.

читайте такожМолодик в червні 2022: що потрібно робити, щоб залучити удачу і благополуччя

19 червня 2022 – Місяць у Водолії, 20 місячний день - день подолання перешкод. Ви зможете вирішити наболілу проблему і знайти відповідь на питання, який не давав спокою. Удача на стороні сміливих людей, які діють рішуче. Чесні і добрі сьогодні можуть розраховувати на щедрі подарунки долі – Всесвіт повертає свою втрачену енергію. А ось хитруни і маніпулятори повинні остерігатися. Цей день вплине на весь наступний період місячного циклу червня. Його визначають вчинки і дії. Прийшов час визначитися зі своїми істинними бажаннями і з добрими помислами втілювати їх в життя.

читайте такожПовня в липні 2022: що потрібно робити в цей день, щоб уберегтися від бід

30 червня 2022 – місяць в Раку, 2 місячний день - у цей день важливо бути уважними до деталей і не випускати з уваги жодної дрібниці. Відкриваються можливості, які допоможуть змінити поточну ситуацію на краще. Від планування краще переходити до дій. Добре в цей день надати допомогу тим, хто її потребує, добрі діяння окупляться сторицею.

Несприятливі дні в червні 2022

Негативна енергія небесного світила в ці дні може "вкрасти" благополуччя і накликати біди. Варто проявити обережність і бути гранично уважними.

Найнебезпечніші дні в червні 2022: 21, 22, 28.

21 – 22 червня 2022 - Місяць в Рибах до 06:43 і в Овні, 23 місячний день - на початок останньої фази місячного циклу потрібно підводити підсумки і аналізувати свої досягнення і помилки не роблячи активних дій. Підвищується ймовірність конфліктних ситуацій. У цей день спілкування з оточуючими потрібно знизити до мінімуму і уникати незнайомих людей. Не дозволяйте залучати себе в інтриги і як в особистому житті, так і на робочому місці. Варто завершити всі розпочаті справи і те, що відкладалося в довгий ящик.

читайте такожМісячний посівний календар на червень 2022: найкращі дні для садово-городніх робіт

28 червня 2022 – Місяць у Близнюках, 29 місячний день - у фінал місячного циклу один з найнебезпечніших днів місяця. Люди схильні до негативних думок, безпричинної тривоги і апатії. На поверхню виходять приховані темні бажання. Агресивна енергія дня збільшує ймовірність нещасних випадків, крадіжок і втрат. Вкрай невдалий день для нових починань, вони приречені на провал. Сьогодні краще мінімізувати активність, зайнявши позицію спостерігача.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти