Найжахливіші ідеї для кухні або як надати дорогий вид головній зоні житла, не витративши ні копійки

Цінні поради для тих, хто хоче зробити свою кухню стильною та комфортною/ instagram.com/idei__dizaina_

Цінні поради для тих, хто хоче зробити свою кухню стильною та комфортною.

Кожен мріє про красивий будинок. "Візитівкою" житла є кухня – це не тільки обличчя господині, але і місце, де часто можна задушевно поговорити, а тим часом розглянути всі недоліки.

Главред зібрав добірку цінних порад про те, як надати кухні дорогий вигляд і при цьому не витратити жодної копійки.

Цінні поради для тих, хто хоче зробити свою кухню стильною та комфортною/ instagram.com/idei__dizaina_

По-перше, не купуйте кухонний куточок - це "привіт" з 90-х, який вже зовсім не в моді. Більш того, такі меблі дуже непрактична і займає багато місця. Особливо, якщо мова йде про кухню в квартирі.

Краще поставте стіл і кілька табуреток. Якщо у вас вже є куточок – викиньте його негайно або подаруйте бабусі, а натомість візьміть кілька стільців і пофарбуйте їх в потрібний вам колір. Повірте, це буде і дешево, і оригінально.

По-друге, не вибирайте на кухню фіранки у вигляді штор і ламбрекенів. Вони просто "з'їдають" смак і абсолютно не підходять для «побутової» кімнати. Їх місце в спальні, вітальні, дитячій, але не в кухні.

Замість цього, повісьте римські штори або жалюзі, які додадуть відчуття просторості і будуть практичні в догляді.

По-третє, при виборі фартуха ніколи не робіть ставку на яскравість. Зараз в тренді натуральні відтінки і будь-який "крик" кольору здешевить інтер'єр. Тим більше, що до універсальних відтінків набагато простіше потім підібрати кухонне начиння і меблі, ніж шукати фіолетові каструлі і доплачувати за червоні жалюзі.

По-четверте, купуючи кухню, Не сподівайтеся, що срібні ніжки продемонструють ваш смак. Вони непрактичні, і вам постійно доведеться звідти щось діставати, а ще вони крадуть затишок.

І, наостанок, вітрина на кухні – це ознака несмаку. Такі предмети меблів доречні тільки у вітальні. Крім того, вам постійно доведеться доглядати за посудом у відкритому і скляній шафі, адже жир і запах буде тягнути до них, як магнітом.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як облаштувати балкон, який може бути і кухнею, і кабінетом, і спортзалом, і відпочинковою зоною.

Дивіться відео ТСН про правильне планування кухні

Читайте також:

Автор: Уляна Поліщук
Новини заразКонтакти