Почалася найсильніша магнітна буря серпня 2021: що робити

Магнітна буря з 24 серпня 2021 - скільки триватиме і коли пік / 1zoom.ru

Прогноз магнітних бур на серпень 2021 стверджує, що найсильніший метеоудар очікує на нас на цьому тижні.

Магнітні бурі впливають на в'язкість крові та провокують утворення згустків. Це веде до утворення тромбів і позначається на тиску. Недолік кисню в крові в період магнітних бур може провокувати панічні атаки, головні болі і дискомфорт у районі серця. Іноді через це люди навіть втрачають свідомість. Зростає ризик інсультів та інших фатальних наслідків для здоров'я.

Сьогодні, 25 серпня 2021 року, ситуація погіршиться: магнітна буря вийде на стабільну позначку в чотири бали. Ближче до вечора у багатьох посиляться головний біль і депресивні стани, імовірний занепад сил, скачки артеріального тиску, а в ніч на 26 серпня - порушення сну.

Читайте такожКалендар магнітних бур на вересень 2021: хто і коли відчує симптомиПік магнітної бурі прогноз призначив на 26 серпня 2021 року: сила збурень не опускатиметься нижче трьох балів, періодично піднімаючись до чотирьох балів. На людей очікують скачки тиску і проблеми зі сном. Вранці ймовірні напади втоми і дратівливості. Протягом дня може боліти голова і переважати панічні настрої.

Магнітна буря 27 серпня 2021 року раніше не планувалася. Однак оновлений прогноз показує, що ніч із 26-го на 27-е число видасться неспокійною. Багатьох буде мучити безсоння, можливі кошмари, а вранці - сонливість і розбитість. Ситуація вирівняється в другій половині дня. Але занепад сил і неуважність у більшості людей, ймовірно, буде зберігатися протягом усього дня.

Магнітні бурі сьогодні і на 3 дня. Прогноз Гісметео

Першими неприємні симптоми магнітних бур відчувають на собі люди похилого віку і ті, у кого є хронічні недуги (в першу чергу з серцем, судинами або тиском), наприклад, ті, хто скаржиться на мігрені і вегетосудинну дистонію.

Провести ці дні варто в максимально спокійному темпі. Це стосується всіх життєвих аспектів: і роботи, і занять спортом, і навіть звичок в їжі (переїдати категорично не рекомендується).

Кінець місяця повинен бути спокійним – а ось магнітні бурі у вересні 2021 почнуться чи не з перших днів. Перша магнітна буря прогнозується вже 2 вересня 2021 року. А 3 вересня 2021 року вона вийде на пік в чотири бали.

Магнітні бурі - новини на сьогодні і прогноз на вересень. Фото: tesis.lebedev.ru

Нагадаємо, вчені змінили норму артеріального тиску для жінок. Як з'ясували дослідники з Smidt Heart Institute в Сідарс-Синай, нормальний артеріальний тиск у чоловіків вищий, ніж у жінок.

Раніше ми писали про тиск: симптоми, причини та лікування. Гіпертонія зазвичай розвивається протягом декількох років.

Автор: Діана Бель
Новини заразКонтакти