Календар магнітних бур на вересень 2021: хто і коли відчує симптоми

26 серпня 2021, 23:38
Графік магнітних бур на вересень 2021 року розписав, коли магнітні бурі у вересні вдарять найсильніше.
Магнітні бурі у вересні 2021 коли найнебезпечніші дати
Магнітні бурі у вересні 2021 - коли найнебезпечніші дати / 1zoom.ru

Магнітні бурі особливо небезпечні тим, що продовжують вимотувати організм навіть після того, як геомагнітні збурення стихли. Порушений графік сну і шок, що під час магнітної бурі пережили судини, продовжують впливати на самопочуття.

Календар магнітних бур на вересень 2021 року прогнозує чотири атаки. Причому це будуть дуже сильні магнітні бурі. Одна з них досягне п'яти балів, що відповідає червоному рівню небезпеки.

Перша магнітна буря – 2 вересня 2021 року - буде середньої сили в три бали. Першими на неї відреагують гіпертоніки і люди, в яких є проблеми зі серцем (в тому числі ті, хто пережив інфаркт або інсульт).

читайте такожПочалася найсильніша магнітна буря серпня 2021: що робитиПродовженням цього метеоудара стане магнітна буря 3 вересня 2021. Вона досягне вже чотирьох балів, а за окремими оцінками – і п'яти балів (червоний рівень загрози). Тобто головні болі, неуважність свідомості, нудоту і психологічні "гойдалки" (найчастіше вони проявляються як чергування нападів дратівливості з апатією), проблеми зі сном і координацією можуть відчути навіть цілком здорові люди.

Наступна атака також розтягнеться на два дні. Магнітна буря 11 вересня 2021 та магнітна буря 12 вересня 2021 - обидві будуть трибальними, але випадуть на вихідні, коли є можливість відіспатися і більше відпочивати. Пік збурень орієнтовно повинен припасти на ранок неділі.

Магнітні бурі-новини на сьогодні і прогноз на вересень. Фото: tesis.lebedev.ru
Магнітні бурі-новини на сьогодні і прогноз на вересень. Фото: tesis.lebedev.ru

Найтривалішим ударом місяця стане магнітна буря з 18 по 21 вересня 2021. Дати удару можуть зміститися на день-два, але сила збурень не повинна перевищити чотирьох балів.

Такої самої сили очікується і магнітна буря з 28 по 30 вересня 2021. До двох останніх ударів (через їхню тривалість) варто підготуватися заздалегідь:

  • напередодні більше гуляти на свіжому повітрі та раніше лягати спати;
  • не нехтувати ранковою руханкою;
  • на ці періоди не планувати важливих енерговитратних справ, які вимагають підвищених фізичних або емоційних витрат;
  • носити з собою потрібні лікарські препарати (в першу чергу від підвищеного тиску і головних болів, можна також прийняти аспірин і просту аскорбінку - для стабілізації стану крові);
  • обмежити алкоголь, кофеїн і тютюн, шкідливу їжу (в першу чергу це смажені і жирні страви).

З панічними настроями в дні магнітних бур варто боротися за допомогою позитивних вражень: подивитися веселий фільм, послухати улюблену музику, зайнятися медитацією.

Раніше Главред писав про молодик у вересні 2021: що не можна робити і як провести день. Ми пояснили, чого варто уникати в день нового місяця і як уберегтися від неприємностей.

Нагадаємо, вчені змінили норму артеріального тиску для жінок. Як з'ясували дослідники з Smidt Heart Institute в Сідарс-Синай, нормальний артеріальний тиск у чоловіків вищий, ніж у жінок.

Раніше ми писали про тиск: симптоми, причини та лікування. Гіпертонія зазвичай розвивається протягом декількох років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти