Молодик у вересні 2021: що не можна робити і як провести день

5 вересня 2021, 07:10
Главред розповість, чого варто уникати в день нового місяця і як уберегтися від неприємностей
Молодик у вересні 2021
Молодик у вересні 2021 / ua.depositphotos.com

У першому місяці осені Місяць оновить свій цикл 7 вересня 2021 року о 3:52 за київським часом. Світило увійде в фазу молодика в сузір'ї Діви.

Фаза молодика досить непроста і може обернутися проблемами і неприємностями. Можливе виникнення різного роду конфліктів і розбіжностей.

2 місячна доба - пасивний день. Однак удача може посміхнутися тим, хто шукає нестандартні підходи до вирішення проблеми, проявляючи креативність.

відео дня

Про те, коли в наступному місяці записуватися на стрижку, манікюр і педикюр, читайте в нашому матеріалі: Місячний календар стрижок на вересень 2021: кращі дні для нової зачіски, манікюру, процедур краси.

Молодик 7 вересня 2021: що можна робити

Щоб не притягнути несподівані негативні ситуації, в період нового місяця необхідно уважно оцінити вої емоційний стан і продумати, на що витратити час і сили, щоб це принесло максимальну користь.

7 вересня - ідеальний день для того, щоб записатися на стрижку і фарбування волосся. Результат процедур буде радувати око, а волосся – здоров'ям. Добре також обстригати нігті, разом з ними піде і негативна енергія. Дієта і відмова від шкідливих звичок також підуть на користь організму.

читайте такожМісячний календар на вересень 2021: знак згори, нещастя і найвдаліший день

У день оновлення фази Місяця сприятливо складати план дій на найближчий місяць. Також будуть вдалими покупки. Відмінний день, щоб порвати з примарами минулого і йти назустріч майбутньому. Можна навести порядок в будинку і позбутися від непотрібних речей. Простір, що звільнився може залучити благополуччя.

Що не можна робити в молодик

У день нового Місяця не варто вв'язуватися в авантюри. Потрібно уникати ризикових ситуацій. Тривожність і імпульсивність дня може привести до непередбачуваних наслідків, тому контакти з оточуючими варто максимально обмежити. Провести день можна на самоті, прогулятися на свіжому повітрі і привести думки і почуття в порядок.

Крім того, варто уникати:

  • медичних операцій - в цей день захисні сили організму ослаблені і відновлення після таких процедур може затягнутися;
  • уникати сварок і конфліктів і тим більше їх не провокувати;
  • садово-городніх робіт - рослини, висаджені в молодик, можуть не прижитися;
  • переїдання, вживання гострої і жирної їжі.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти