Серйозні втрати і неприємності: названо 2 найнебезпечніші дні вересня 2022

Місячний календар на вересень 2022-небезпечні дні / ua.depositphotos.com/

У які дні варто проявити максимальну обережність.

Перший місяць осені порадує приємними моментами і подіями, проте є дні, негативна енергетика яких може залучити в життя неприємності.

Про те, яким знакам зодіаку посміхнеться удача на початку осені, читайте в матеріалі: Гороскоп на вересень 2022: Близнюкам - розставання, Терезам - великий куш, Козерогам - знаки долі.

У дні, коли негативна енергетика проявляє себе в повній мірі, слід бути максимально обережними і берегти цінні речі.

10 вересня – Меркурій починає ретроградний рух

Примхливий Меркурій знову починає задкувати назад і цей період може обернутися проблемами і прикрими неприємностями для багатьох. Він триватиме до 2 жовтня і може торкнутися будь-яких сфер від професійної до фінансової. У день 10 вересня варто бути особливо обережними з грошима. Не потрібно носити з собою велику суму, ризикуєте втратити або просто витратити на емоціях на непотрібні речі. У цей день також варто велику увагу приділяти отриманій інформації. Не поспішайте довіряти на слово, в цей день плітки і чутки – звичайна справа. Будь-які поїздки варто відкласти, нічого, крім головного болю, вони не принесуть.

10 вересня також відбудеться повня в знаку Риби. Цей день характеризується емоційною нестабільністю і підвищеною ймовірністю конфліктів.

Читати такожРетроградити не буде: 3 знакам потужно пощастить в ретроградний Меркурій у вересні 2022

26 вересня – Меркурій з'єднується з Венерою

У цей день відбувається небезпечне з'єднання, коли дві планети знаходяться на одній стороні від Землі. Це може обернутися неприємностями і торкнутися будь-яку сферу життя. Можуть долати апатія і негативні думки, з'явиться небажання виконувати свої звичні обов'язки і працювати. Однак необхідно взяти себе в руки і відігнати весь негатив. Ваші думки і настрій в цей день можуть запрограмувати як на подальші проблеми, так і на успіх.

Читайте також:

Автор: Олена Стронг
Новини заразКонтакти