Ретроградити не буде: 3 знакам потужно пощастить в ретроградний Меркурій у вересні 2022

25 серпня 2022, 18:25оновлено 25 серпня 2022, 19:07
Для кого ретроградний Меркурій у вересні 2022 стане щасливим періодом.
Гороскоп вересень 2022
Гороскоп на вересень 2022 - 3 знаки щасливчики в ретроградний Меркурій 2022 / ua.depositphotos.com/

На початку вересня примхливий Меркурій знову починає свій рух назад. Цей період триватиме майже місяць - з 9 вересня по 2 жовтня і позначиться на благополуччі практично всіх мешканців зодіакального небосхилу. Однак для трьох цей час стане вікном можливостей і перспектив. Вони зможуть отримати максимальну користь.

Про те, як перший місяць осені може вплинути на долю представників зодіакального кола, читайте в матеріалі: Гороскоп на вересень 2022: Близнюкам - розставання, Терезам - великий куш, Козерогам - знаки долі.

Астрологи назвали знаки Зодіак, які в непростий період ретроградного Меркурія зможуть вийти переможцями.

Тілець

Представники знака стихії землі в цей місяць зможуть зловити удачу за хвіст. Домашні клопоти і побутові питання відійдуть на другий план, ви зможете відпочити і максимально розслабитися, не думаючи про роботу. Для того, щоб уникнути нервового напруження, побережіть свої плечі, не потрібно навантажувати їх зайвими обов'язками. Це ідеальний час, щоб всю увагу присвятити собі коханим – зайнятися своїм емоційним і фізичним здоров'ям. Балуйте себе приємностями і більше часу проводите з близькими людьми. Вільні Тільці можуть зустріти свою другу половинку.

Лев

У другий тиждень вересня з початком ретроградного руху Меркурія Левам потрібно підвести підсумки літа. Ваші досягнення зможуть мотивувати вас на подальші повалення і додадуть впевненості у власних силах. Ви зможете зміцнити фінансове становище. У професійному плані ви зможете обійти суперників і досягти бажаного. Цей період відкриває неймовірні можливості - ви зможете знайти гроші і славу.

читайте такожГороскоп на тиждень 29 серпня - 4 вересня: Овнам – удача в грошах, Скорпіонам – радісна зустріч, Стрільцям - сварки

Водолій

Період ретроградного Меркурія зможе стати вдалим для Водоліїв, якщо вони зважаться розпрощатися з минулим. Потрібно зробити перший крок і рішуче відсікти все те, що заважає вашому руху вперед. Впустивши в своє життя енергію позитивних змін, ви зможете залучити людей, які зіграють велику роль у вашому особистісному становленні. Беріть від цього часу якомога більше і насолоджуйтеся моментом.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти