У моду на осінь-зиму 2021 2022 повернулися неймовірні джинси в стилі жорстких 90-х та іронічних 70-х

У моду на осінь-зиму 2021 2022 повернулися неймовірні джинси в стилі жорстких 90-х та іронічних 70-х

Останнім часом на перший план вийшов комфорт і потреба почуватися захищеними. Джинсова тканина як жодна інша надає відчуття міцності та стійкості.

Модні джинси осінь-зима 2021-2022 Instagram
Модні джинси осінь-зима 2021-2022 Instagram
Модні джинси осінь-зима 2021-2022 Instagram
Модні джинси осінь-зима 2021-2022 Instagram
Модні джинси осінь-зима 2021-2022 Instagram
Модні джинси осінь-зима 2021-2022 Instagram
Модні джинси осінь-зима 2021-2022 Instagram
Модні джинси осінь-зима 2021-2022

Не важливо, скільки речей у нашій шафі, але найчастіше головними в ній є джинси. Все просто: немає джинсів – нічого надіти. Так, ми не завжди носимо їх на роботу і не з'являємося в них у місцях, де заведено дотримуватися певного дрес-коду. Але цінність джинсів в тому, що в них ми по-справжньому живемо і відчуваємо прекрасні емоції від зустрічі з друзями, неквапливих прогулянок містом, поїздок кудись далеко, шопінгу і посиденьок у затишному кафе. Та чого ми в них тільки не переживаємо!

Саме тому, маючи кілька пар улюблених моделей, ми постійно шукаємо нові варіанти. Напевно, це єдиний елемент гардеробу, щодо якого ми завжди ненаситні.

Звичайно ж, винятки бувають, і знайдуться ті, для кого модні джинси жіночі – порожній дзвін, але армія прихильниць у них колосальна!

Крім того, світ змінився. Багато з нас пережили стільки всього, що на перший план вийшов комфорт і потреба почуватися захищеними. Джинсова тканина як жодна інша надає відчуття міцності і стійкості, і це ще один аргумент, чому Мода осінь-зима 2021 2022 без них немислима.

Модні джинси 2021 2022 року виткані з комфорту, ностальгії і бажань безлічі жінок повернутися у світ, в якому все передбачувано і все добре.

Модні джинси осінь-зима 2021 2022: на що звернути увагу

У моду повернулися 70-і з присмаком меланхолії і легкої іронії, і в джинсах це чітко видно. Якщо зустрінете моделі, пошиті з клаптів - сміливо беріть, адже це величезна модна тенденція! Зокрема, популярний італійський модний будинок Dsquared2 щедро "обсипав" свої джинси шматочками осінніх тканин, таких як фланель і замша.

Читати такожУ моду на осінь-зиму 2021 2022 увійшли дивовижні пальта і пуховики невимовної красиТакож цієї осені і взимку актуальні розкльошені силуети. Модні джинси кльош 2021 – це і повна довжина, і вкорочені варіанти.

У показі колекції одягу Dsquared2 осінь-зима 2021 2022 знайдете модні джинси в стилі печворк:

На особливу увагу заслуговують мішкуваті джинси в стилі 90-х – вони надзвичайно широкі, лінія талії висока, а штанини - дуже-дуже довгі. Здається, в таких джинсах можна зібрати весь бруд на вулиці і «втягнути» воду з усіх калюж, які трапляться на вашому шляху. Втім, таке занурення в атмосферу "лихих" цієї осені і прийдешньої зими багатьом сподобається, адже попри "потворність", в цих штанах з деніму стільки жиги до гармонії і захисту!

У показі дивовижної кутюрної колекції одягу Balenciaga осінь-зима 2021 2022 побачите безліч варіантів модних широких джинсів у стилі тієї епохи:

Рвані джинси теж на висоті. Без них не можна, бо це живий пам'ятник тому хаосу, який панує останнім часом навколо. Хоча прорізи найчастіше досить акуратні - як правило, вони біля колін.

Читати такожУ моду на осінь-зиму 2021 2022 увійшли довгі сукні казкової краси, в яких дуже теплоТакож в сезоні осінь-зима 2021 2022 в моді прямі джинси з високою лінією талії – можна сказати, це універсальний варіант для тих, хто любить спокійні та лаконічні моделі.

У показі колекції одягу Celine осінь-зима 2021 2022 можете побачити подібні варіанти, які можуть стати відмінною базою стильного образу:

Одним з найяскравіших і дивовижних трендів цієї холодної пори повинні стати джинси з принтами! Вони - немов квіти в осінньому саду, які не бояться морозів. Без перебільшення, такі джинси осінь-зима 2022 завжди підіймуть настрій і перетворять вас на центр Всесвіту, де б ви не були, адже вони неймовірні й додадуть образу родзинку. А принти - приголомшливі: починаючи від "зебри" і "леопарда" до фантастичних квітів!

Такі ефектні джинси знайдете в показі колекції одягу Etro осінь-зима 2021 2022:

Нагадаємо, раніше йшлося про те, що безумовним хітом цієї осені і прийдешньої зими стануть супер довгі штани з високою лінією талії і бічними розрізами. В ідеалі вони повинні повністю закривати взуття. Відзначимо, такі моделі стануть знахідкою для тих, хто давно мріяв про довгі ноги. Тільки не плутайте їх з розкльошеними варіантами – в цьому разі присутній тільки натяк на кльош через наявність розрізу внизу.

Новини заразКонтакти