У моду на осінь-зиму 2021 2022 повернулися незвичайні штани, які можна носити з сукнею

6 вересня 2021, 20:34
Коли щось стає вже очікуваним та очевидним, з'являється те, чого ніхто не чекав. Так сталося у 2021 році у випадку зі штанами.

Цієї осені і прийдешньої зими ми носитимемо штани жіночі на будь-який смак і фасон: від класики з відтінком елегантності до креативних моделей, які виходять за межі традиційного жіночого силуету. Справжньою прикрасою сезону стануть джинси з дизайнерськими плямами фарби, які покликані подарувати нам яскраві та незабутні емоції. Але буде місце і для подиву та ностальгії, адже в моду повернулися вузькі штани, або штани-скінні!

Так-так, ми, нарешті, звикли носити широкі штани 2021, у яких, здається, немає розміру, і ось знову стаємо залежними від тісних штанів. Це, без перебільшення, писк цієї осінньо-зимової пори. Тому, щоб підійняти свій власний стиль на новий рівень і йти в ногу з часом, зробіть ставку на штани скінні осінь-зима 2021 2022!

Напевно, для багатьох цей тренд стане несподіванкою. Здавалося б, останнім часом всі правила її величності Моді диктувала пандемія, а наша соціальна ізоляція вибудувала абсолютно нові звичаї. Тому навіть великі модні бренди почали підлаштовуватися під потреби часу. Одяг, який ми носимо, став відбитком тієї атмосфери, яка нас оточує.

Проте, коли щось стає вже очікуваним та очевидним, з'являється те, чого ніхто не чекав. Так сталося й у випадку зі штанами. Це ще раз підтверджує те, що деякі бажання народжуються всередині вас, часто абсолютно несвідомо, і вони призводять до зміни стилю одягу, який ми б хотіли носити.

Можливо, всі ми шалено втомилися від реальності, в якій живемо, і десь в глибині душі сумуємо за тими часами, коли одяг для дому і для роботи кардинально відрізнявся.

Модні вузькі штани осінь-зима 2021 2022: на що звернути увагу

Безумовним хітом цієї осінь і прийдешньої зими стануть супер довгі штани з високою лінією талії та бічними розрізами. В ідеалі вони повинні повністю закривати взуття. Відзначимо, такі моделі стануть знахідкою для тих, хто давно мріяв про довгі ноги. Тільки не плутайте їх з розкльошеними варіантами – в цьому випадку присутній тільки натяк на кльош через наявність розрізу внизу.

читайте такожУ моду на осінь-зиму 2021 2022 повертаються черевики в стилі 90-х і приголомшливі чоботи

Крім того, на вершину моди раптово увірвалися трикотажні прилеглі штани. Їх можна носити в дуеті з сукнею або спідницею. Особливо стильно виглядатимуть образи, в яких штани зливаються за кольором зі спідницею або сукнею. Загалом штани з сукнею - величезна модна тенденція 2021, тому сміливо експериментуйте!

Легінси в сезоні осінь-зима 2021 2022 теж надзвичайно популярні – ми бачитимемо їх всюди, і від великої кількості варіантів розбігатимуться очі.

У феєричному показі колекції одягу Dolce & Gabbana осінь-зима 2021 2022 знайдете яскраві зразки приталених штанів і легінсів:

Знову ж таки, у тренді дуже довгі легінси, які теж практично зливаються з взуттям. Їх теж можете носити зі спідницями.

читайте такожУ моду на осінь-зиму 2021 2022 увійшли дивовижні пальта і пуховики невимовної красиСпеціально для всіх любительок джинсів в моду входять джинсові легінси, які насправді можна поєднувати з будь-яким одягом і взуттям.

Модні вузькі штани жіночі неймовірної краси представлені у фантастичному показі колекції одягу Balmain осінь-зима 2021 2022:

Звичайно ж, жодна осінь і зима немислимі без чорних штанів, адже це класика! Поєднуйте обтислі чорні штани з чорним светром і курткою або плащем теж чорного кольору: немає нічого прекраснішого і більш стильного, ніж образ total black. Крім того, такий ансамбль завжди візуально робить жінку стрункою, а це – неоціненне!

Стильні образи, в основі яких чорні вузькі штани жіночі, можете побачити в розкішному показі колекції одягу Etro осінь-зима 2021 2022:

Нагадаємо, раніше йшлося про те, що в сезоні осінь-зима 2021 2022 на особливу увагу заслуговують джинси жіночі у стилі 70-х з елементами печворку. Крім того, у тренді широкі джинси – це можуть бути як моделі, які закривають взуття, так і вкорочені варіанти.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти