У моду увірвалася "потворна" жіноча стрижка вовка, яка стала популярною завдяки TikTok

У моду увійшла стрижка вовка / Instagram

Для того щоб "вовча" стрижка 2021 жіноча була максимально дикою і допомогла вам "розкрити звіра", потрібно трошки попрацювати над укладанням.

Жіночі стрижки дуже чутливі до настрою суспільства. Зокрема, цього літа ми спостерігаємо, як соціальна мережа TikTok спровокувала шалений сплеск популярності неординарної, дуже сміливої й ефектної стрижки вовка. Головні призвідники - блогери з Південної Кореї, які запустили цей тренд у широкі маси.

Стрижка вовка - це щось середнє між модною стрижкою маллет родом з 80-х і кошлатою шеггі в стилі 70-х. Попри те, що цю стрижку жіночу вже встигли охрестити «найпотворнішою», вона стрімко підкорює серця модниць у всьому світі.

Подобається вам це чи ні, але настав час відкривати двері для трохи дикої стрижки вовка - вона увірвалася на вершину модного Олімпу й, судячи з усього, бігти звідти поки не збирається.

Звичайно, жіноча стрижка вовка 2021 - це сьогодні одна з найулюбленіших зачісок Тіктока. Але вона пасує не тільки для молодих поколінь. Навіть якщо вам вже далеко не 20, то все одно можете зробити цю круту стрижку!

В основі стрижки вовка - шари. Особливий акцент йде на чубок – його стрижуть об'ємним і пишним, по краях він подовжується й обрамляє обличчя – так створюється ефект вовка.

Жіноча стрижка вовка 2021 / Instagram

Як правило, чубок стрижуть до рівня брів та подовжують по краях, але для тих, що хоче візуально підтягнути обличчя й досягти омолоджувального ефекту – найкраще орієнтуватися на варіант класичного чубчика у вигляді фіранки на два боки.

Жіноча стрижка вовка 2021 / Instagram

Ця модна стрижка жіноча 2021 пасує для волосся будь-якої структури, але найбільш виграшний вигляд має на хвилястому та кучерявому.

Жіноча стрижка вовка 2021 / Instagram

Водночас довжина може бути різною - все залежить скоріше від того, наскільки ви готові вражати оточення.

Жіноча стрижка вовка 2021 / Instagram

У будь-якому разі потилиця йде подовжена, а переходи між верхньою і нижньою частинами можуть бути як різкими, так і плавними.

Жіноча стрижка вовка 2021 / Instagram

Для того щоб "вовча" стрижка 2021 жіноча була максимально дикою й допомогла вам "розкрити звіра", потрібно трошки попрацювати над укладанням і створити ефект недбалості.

Жіноча стрижка вовка 2021 / Instagram

Крім того, можете піти далі й деякі пасма обробити гелем для отримання «вологого» ефекту.

Нагадаємо, на передову моди 2021 вийшли 60-ті разом зі знаменитою зачіскою фліп. Ви обов'язково будете вражені цією зачіскою - вона дуже сильно відрізняється від усіх цих надмірно скуйовджених пляжних хвиль та кошлатих пасом.

Новини заразКонтакти