У моду увійшло сиве волосся, і більше не потрібно відкидати природну красу

У моді сиве волосся / Instagram

Нарешті можна прийняти себе, почати більше любити себе й піклуватися про свій внутрішній стан більше, ніж про думку оточення.

Протягом тривалого часу жінки забороняли собі мати сиве волосся! Усіх привчили до того, що як тільки срібляста фарба розливається на скронях, чубку й основній шевелюрі, то потрібно відразу фарбуватися. Сиве волосся не вписувалися у стандарти краси, і стало чітко асоціюватися з жінками, які не стежать за собою і банально поховали себе.

Ба більше: заведено вважати, що сиве волосся – це перша ознака старіння. А в суспільстві, яке всіляко намагається омолодити себе й активно займається пошуком еліксиру молодості, сивина схожа на чорну мітку.

Якщо врахувати той факт, що перші сиві волосини у жінок з'являються після 35 років, а то й раніше, то вже у цьому віці багато хто перетворюється на невротиків, які невпинно стежать за «срібними нитками» на голові.

Але ситуація кардинально змінилася - насамперед, завдяки знаменитостям, які припинили йти на прив'язі суспільного тиску й дозволили собі сивину. Не повірите, але сьогодні сиве волосся у моді! 2021 рік без перебільшення - дивовижний!

Тепер не потрібно щомісяця записуватися до перукаря, щоб пофарбувати відросле коріння – ви маєте право насолоджуватися природним кольором вашої шевелюри.

Читайте такожУ моді коротка стрижка шег - зачіска для жінок після 50 років з омолоджувальним ефектомПримітно, що мода на сиве волосся 2021 дісталася і до наших широт – якщо ще нещодавно вважалося, що сиве волосся можуть собі дозволити тільки іноземки, то сьогодні наші жінки охоче хваляться своїми білими шевелюрами.

У моді сиве волосся / Instagram

Звичайно, потрібно бути досить сміливою і впевненою у собі, щоб переступити через переконання, яке, здається, з'явилося у нас ще з дитинства – що сивина старить обличчя, і це погано. Проте, сивина у моді, і зараз ви можете заявити про себе.

У моді сиве волосся / Instagram

Хоча не обов'язково це повинен бути протест проти чинних правил. Просто, нарешті, можна прийняти себе, почати більше любити себе і піклуватися про свій внутрішній стан більше, ніж про думку оточення.

У моді сиве волосся / Instagram

Як доглядати за сивим волоссям

Найголовніше правило - сиве волосся 2021 повинно бути доглянутим. Водночас не важливо, вам 35 років, або 50 років. Через втрату меланіну волосся, як правило, стає сухішим. І для зменшення цього ефекту потрібно його всіляко зволожувати.

У нашому сюжеті можете докладніше дізнатися про те, що робити при випаданні волосся:

Як і світле волосся, сиве волосся може мати жовтуватий вигляд. Щоб цього не сталося, використовуйте тонувальний шампунь - з фіолетовими пігментами - для видалення жовтуватого тону і збереження натурального кольору бездоганним. Рекомендується використовувати його кожні 15 днів.

У моді сиве волосся / Instagram

Крім того, не бійтеся ножиць! Підтримка зачіски в актуальному стані має вирішальне значення для збереження здорового вигляду волосся. Зрештою, немає сенсу мати довге сиве волосся з тонкими сухими кінчиками.

У моді сиве волосся / Instagram

Раніше йшлося про те, що настав час відкривати двері для трохи дикої й зухвалої стрижки вовка - вона увірвалася на вершину модного Олімпу і, судячи з усього, бігти звідти поки не збирається.

Новини заразКонтакти