У моді коротка стрижка шег - зачіска для жінок після 50 років з омолоджувальним ефектом

14 липня 2021, 03:50
На відміну від класичних симетричних зачісок з жорсткими, чоловічими лініями, які підкреслюють недоліки, шег дійсно робить обличчя молодим.

Стрижка жіноча - найпростіший спосіб омолодити обличчя. Й одночасно вона - камінь, який тягне вниз і здатний вмить зробити обличчя важким, а образ – як би це голосно не звучало – старим і навіть старомодним. Тому візьміть собі за правило - звіряти годинник, тобто стежити за модними тенденціями у стрижках.

Річ у тім, що сучасні стрижки жіночі постійно змінюються й обростають новими ефектними деталями. Крім того, невпинно змінюються й варіанти укладання зачісок.

Тому, якщо не хочете опинитися у пастці, яку вам несподівано може організувати ваша стрижка, тримайте руку на пульсі і дозволяйте собі змінюватися. Адже ніщо так не старить жінку, ніж зачіска, яку вона не змінювала останні 10 років.

А зміни у стрижках таки відбулися. У сезоні літо 2021 в тренді шари. Сьогодні існує безліч модних варіантів оновити зачіску. Але один - особливо омолоджує - це так звана жіноча коротка стрижка ботокс, або короткий шег! Кращої стрижки для жінок після 50 років сьогодні ви ймовірно не знайдете!

Ця розкішна жіноча стрижка 2021 тягнеться корінням до 70-х – саме в той трохи божевільний час стрижка шег гучно заявила про себе всьому світу. За 50-річну історію у цієї стрижки було чимало злетів і падінь, і вона пережила чимало трансформацій. Але одне не змінилося - як і раніше стрижку шег характеризують хаотичні пасма, які стрижуть по всій голові.

Коротка стрижка шег 2021 для жінок після 50 років
Коротка стрижка шег 2021 для жінок після 50 років / Instagram

І ось сьогодні в моду увійшла дуже ефектна, легка і, що найважливіше, омолоджувальна коротка стрижка жіноча шег!

Коротка стрижка шег 2021 для жінок після 50 років
Коротка стрижка шег 2021 для жінок після 50 років / Instagram

Ця модна стрижка жіноча 2021 для жінок від 50 років є чим завгодно, але не чітко визначеною або ідеальною. Вона жива, рухлива і ні на краплю не гладка! Також коротка стрижка шег гарно пом'якшує риси обличчя, які з віком стають грубими і різкими.

Головною перевагою короткої стрижки шег 2021 є те, що її можна пристосувати до будь-якого обличчя. На відміну від класичних симетричних зачісок з жорсткими, чоловічими лініями, які підкреслюють недоліки, шег дійсно робить обличчя молодим і "соковитим", немов вам зробили укол ботокса.

Коротка стрижка шег 2021 для жінок після 50 років
Коротка стрижка шег 2021 для жінок після 50 років / Instagram

Що стосується кольору волосся, то можна рухатися різними напрямками. Якщо у вас з'явилася сивина, то можете вибрати однотонний, яскравий колір, наприклад, красивий каштановий. Також можете освітлити волосся - як відомо, воно також має заспокійливий ефект й робить образ м'яким, свіжим і молодим.

читайте такожУ моду з 60-х повернулася улюблена ретро-зачіска Жаклін КеннедіІ поради з укладання: у сезоні літо 2021 відкладіть фен якомога далі, і полюбіть природний силует свого волосся.

Детальніше про те, як визначити свій тип волосся, можете дізнатися в нашому сюжеті:

Нагадаємо, на передову моди 2021 вийшли 60-ті разом зі знаменитою зачіскою фліп. Ви обов'язково будете вражені цією зачіскою - вона дуже сильно відрізняється від усіх цих надмірно скуйовджених пляжних хвиль і кошлатих пасом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти