"Все рвоне": астрологиня назвала рік краху Росії

Астрологиня дала похмурий прогноз для Росії на найближчі роки / Фото Reuters

У 2021 році Росії вдалося трохи посилити свій вплив на світовій арені та досягти якогось економічного підйому. Але далі буде крах.

Астрологиня Людмила Халанська склала астрологічний прогноз для Росії на 2022 рік і передрекла країні економічний спад і серйозні потрясіння вже за кілька років.

За словами експерта, довгостроковий прогноз для РФ "працює, як годинник".

"Цей мій прогноз охоплює період з 2016 по 2030 рік, і поки кожен прожитий рік відповідає своєму опису. 2021 рік там позначений як рік посилення впливу РФ на світовій арені та якогось економічного підйому. Так все і сталося», - написала астролог на своїй сторінці в Facebook.

Далі, за прогнозом експерта, в РФ очікується падіння економічних показників, оскільки вище, ніж в 2021 році, вони вже не піднімуться.

"Ну, а потім 2025 рік (можливо, закінчення 2024), коли все рвоне», - написала Халанська.

Також астрологиня спрогнозувала, чи буде вторгнення Росії в Україну, як про це Київ попереджають західні країни.

"Путін не нападе. Досить вже лякати нас цим!", - написала вона.

Як повідомляв Главред, капітан першого рангу у відставці ВМС США Гаррі Табах заявив, що президент Росії Володимир Путін здатний не лише на агресивні дії по відношенню до України, але і на втягування світу в нову глобальну війну.

"У диктаторів, які так довго при владі, розвивається параноя, вони хворі, вони отруєні цією владою. Вони можуть зробити якийсь божевільний вчинок", - сказав Табах.

Читайте також:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти