Астрологиня розповіла, яким для України буде 2022 рік і чи боятися вторгнення Росії

22 листопада 2021, 10:10оновлено 22 листопада 2021, 12:23
Лютий 2022 року і початок літа будуть найгарячішими в Україні в політичному плані, а ось осінь буде спокійною, хоча тихого закінчення року чекати не варто.
армія, Росія
Військової агресії з боку РФ щодо України не буде, прогнозує астролог / Фото Reuters

Астрологиня Людмила Халанська склала астрологічний прогноз для України на 2022 рік на основі одразу декількох натальних карт і відповіла важливе питання - чи буде вторгнення Росії в Україну, як про це Київ попереджають західні країни.

Експерт зазначила, що лютий 2022 і початок літа будуть найгарячішими в політичному плані.

"А ось осінь 2022-го у всіх трьох картах спокійна. Навіть у карті України, що досить несподівано: осінь в Україні традиційно політично нестабільна та гаряча. І хоча не можна сказати, що закінчення 2022 року буде тихим, але в порівнянні з іншими роками, на цей раз серйозної активності не передбачається. Значить, все вирішиться раніше осені", - написала астрологиня на своїй сторінці у Facebook.

Халанська додала, що російської військової агресії щодо України не буде.

"Путін не нападе. Досить вже лякати нас цим!", - написала вона.

Як повідомляв Главред, з'явилися нові дані розвідки США про можливе військове вторгнення РФ в Україну. Кремль не блефує, і залишилося зовсім небагато часу, щоби запобігти нападу на Україну, пише The New York Times.

"Американська і британська розвідка впевнені, що президент Росії Володимир Путін розглядає військові дії, щоби взяти під контроль більшу частину України або дестабілізувати країну настільки, щоби привести до влади більш промосковський уряд", — йдеться в публікації.

Нагадаємо, політичний аналітик Олександр Кочетков вважає, що ніякого вторгнення Росії в Україну взимку не буде, тому що Росії немає сенсу це робити.

"По-перше, РФ втратить свої досягнення щодо Північного потоку-2, а, по-друге, в Україні зараз все відбувається так, як потрібно Росії – ми руйнуємо себе самі. Москві варто просто почекати. Навіщо воювати, якщо ми все робимо самі,за неї?" - пояснив Кочетков.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти