Загадка, яка змусить чухати голову: лише одиниці знайдуть 4 зірки серед скляних куль

Потрібно знайти чотири зірки серед скляних куль/ Brightside

Серед великої кількості деталей знайти зірки буде непросто. Тільки найвитриваліші та найуважніші зможуть виконати це завдання до кінця.

Якщо ви вважаєте себе уважною людиною, яка звикла доводити усі справи до кінця, тоді наступна загадка точно вам сподобається. Завдання полягає у тому, що потрібно знайти чотири зірки серед великої кількості деталей на малюнку.

На картинці ми бачимо велику кількість сувенірних скляних куль, всередині яких є різні предмети – ялинки, будиночки, олені, подарунки, сніговики і серця. Серед куль ходять пінгвіни, які, очевидно, підбирають для себе сувеніри, пише Brightside. Увесь цей сюжет розташований на блакитному тлі.

Але десь серед скляних куль і пінгвінів заховалися чотири зірки. Знайти їх буде непросто – доведеться зібрати до купи усю свою уважність та посидючість. Якщо ви готові кинути собі виклик і виконати завдання, тоді сідайте зручніше, не відволікайтеся ні на що інше і – вперед.

Завдання потрібно виконати за 10 секунд – якщо вам вдасться вкластися у цей час або навіть виконати завдання швидше, тоді ви точно потрапите у категорію геніїв, адже зробити це буде надзвичайно складно.

Щоб засікти потрібний час, покладіть біля себе секундомір або увімкніть таймер. Обмеження у часі допоможуть краще зосередитися і пробудять у вас "дух змагання".

Потрібно знайти чотири зірки серед скляних куль/ Brightside

Якщо вам не вдається знайти зірки, даємо невелику підказку. Спочатку переведіть погляд у правий верхній кут – там перша зірка. Друга заховалася під ногами у двох пінгвінів, які стоять у верхній частині картинки. Третя – у лівому нижньому куті, а четверта майже непомітна за однією з куль недалеко від голови нижнього правого пінгвіна.

Внизу ми залишили картинку із позначеною на ній правильною відповіддю.

Знайти усі зірки буде непросто/ Brightside

Раніше ми розповідали про головоломку, у якій потрібно знайти зірку серед чудернацьких котів за 7 секунд. На малюнку з багатьма котами не так уже й просто помітити одну важливу деталь. Тому впоратися із завданням зможуть не всі.

Також раніше ми розповідали про неймовірну загадку на уважність, у якій потрібно знайти чотирьох котів серед тигрів. Доведеться бути максимально уважними, якщо ви хочете відшукати добре захованих котиків. Це завдання під силу не для всіх.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти