Неймовірна загадка на уважність: не всі зможуть знайти 4 котів серед тигрів

16 червня 2023, 07:05
111502
Котики заховалися серед великої кількості тигрів. Доведеться бути максимально уважними, якщо ви хочете їх відшукати. Це завдання під силу не для всіх.
Головоломка
Потрібно знайти 4 котів серед тигрів всього за 8 секунд/ Brightside

Щоденне розгадування головоломок допомагає тримати мозок у тонусі. Вранці перед роботою, на обідній перерві або ввечері після важкого робочого дня можна приділити хоча б кілька хвилин на виконання таких завдань, і вже через деякий час ви помітите, як покращиться ваша кмітливість та уважність до деталей. Наступна загадка пропонує знайти чотирьох котів серед тигрів.

Варто буде зібрати до купи усю свою уважність, адже котики добре заховалися, пише Brightside.

На розгадування загадки дається обмежена кількість часу – всього 8 секунд. Чи готові ви кинути собі виклик? Якщо так, то вам доведеться тримати біля себе таймер або секундомір, щоб перевірити, чи вклалися ви у потрібний час.

відео дня

На картинці ми бачимо велику кількість тигрів. Декілька тигрів-модників навіть одягнули великі чорні капелюхи у формі циліндрів. Але на картинці насправді присутні не лише такі великі дикі "коти", а й маленькі домашні.

Серед диких тварин причаїлися чотири домашні коти. Знайти їх буде досить непросто, адже котики обрали для себе хороші схованки. Лише найуважніші зможуть їх помітити, ще й за такий короткий проміжок часу.

Якщо вам не вдається дуже швидко знайти котів на малюнку, не варто засмучуватися, просто виділіть собі на це завдання більше часу.

Головоломка
Потрібно знайти 4 котів серед тигрів всього за 8 секунд/ Brightside

Якщо вам не вдається знайти котиків, даємо невелику підказку – усі четверо заховалися за головами тигрів, і видно лише їхні мордочки.

Внизу ми залишимо правильну відповідь.

Головоломка
Котики заховалися за головами тигрів/ Brightside

Раніше ми розповідали про головоломку, у якій потрібно знайти зірку серед котів за 7 секунд. На малюнку з багатьма котами не так уже й просто помітити одну важливу деталь. Тому впоратися із завданням зможуть не всі.

Також раніше ми розповідали про складну літню загадку, у якій потрібно знайти бджолу за 5 секунд. Бджілка заховалася серед квітів та інших тваринок. Помітити її зможуть лише найуважніші.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти