Дуже складна літня загадка: потрібно знайти бджолу за 5 секунд

14 червня 2023, 07:20оновлено 14 червня 2023, 20:56
28807
Бджілка заховалася серед квітів та інших тваринок. Помітити її зможуть лише найуважніші.
Головоломка, девушка
Потрібно знайти бджолу на картинці за 5 секунд/ Brightside, ua.depositphotos.com

Щоденне розгадування різноманітних загадок і головоломок здатне суттєво покращити розумові здібності і загострити уважність. Наступна загадка пропонує знайти бджолу на картинці з літнім сюжетом.

Для виконання завдання варто буде тримати біля себе секундомір або таймер, адже завдання потрібно буде виконати на швидкість – всього за 5 секунд, пише Brightside. Якщо ви готові кинути собі виклик, тоді – вперед.

На малюнку ми бачимо як зайчик, овечка і їжачок займаються кожен своїми справами на полі, яке вкрите літніми квітами. Зайчик ловить метеликів, овечка їсть траву, а їжачок несе додому яблуко і грибочок. Також ми бачимо чотири горщики з кімнатними квітами і метеликів, які літають навкруги.

відео дня

На цій літній картинці десь заховалася бджілка. Її потрібно відшукати всього за 5 секунд. Спробуйте виконати це завдання якомога швидше.

Якщо вам подобаються головоломки, спробуйте розгадати ще одну: Загадка для найкмітливіших: тільки одиниці знайдуть злодія у лікарні

Не варто розчаровуватися, якщо 5 секунд минуло, а ви все ще не побачили бджілку, адже завдання не таке легке, як може здатися на перший погляд. Просто виділіть собі на це трохи більше часу і продовжуйте шукати.

Головоломка
Потрібно знайти бджолу на картинці за 5 секунд/ Brightside

Якщо вам не вдається знайти бджолу, даємо невелику підказку – зверніть увагу на правий верхній кут картинки й уважно там все огляньте.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Головоломка
Бджолу можна знайти біля їжачка/ Brightside

Раніше ми розповідали про загадку на спостережливість, у якій потрібно знайти цифру 3 за 15 секунд. Цифри на картинці будуть відволікати і заплутувати, тому розгадати загадку вдасться не усім.

Також раніше ми розповідали про головоломку, у якій потрібно знайти число 67 за 12 секунд. У морі чисел у кого-завгодно почнуть розбігатися очі. Навіть не думайте, що буде легко знайти потрібне число серед безлічі інших.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти