"Запаси ракет ще є": екстрасенс назвав дату масованих ракетних ударів по Україні

Окупанти будуть бити ракетами по Україні у березі / Фото ua.depositphotos.com

Російські окупанти планують бити своїми ракетами по мирних містах України, каже екстрасенс.

Російські окупанти битимуть ракетами по мирних містах України. Російські запаси ще не вичерпані. Про це заявив екстрасенс Валерій Шатилович.

Він переконаний, що окупанти готуються до декількох масованих обстрілів у березні.

"Думаю, що десь ще в березні два рази вони спробують зробити більш масований обстріл, не просто по одному місту або там "шахеди" випустити на одну область, а більш масово", - сказав Шатилович.

Однак екстрасенс переконаний, що шкода він ракетних атак буде значно меншою, ніж раніше.

"Але набагато менше, і менше шкоди будуть завдавати і десь так в середині квітня Україна та її система ППО стануть настільки сильними, що вже ми будемо говорити про "закрите небо", - додав екстрасенс.

Раніше астролог Анна Єфремова зазначала, що російським загарбникам скоро буде важко на фронті. Згідно з її прогнозом, до липня 2023 року українські військові дадуть "прикурити" російським окупантам.

Нагадаємо, раніше астролог, хіромант і фахівець системи архітектурного планування Васту-шастра Володимир Бадіян спрогнозував, що найгарячіша фаза війни завершиться у травні 2023 року. Проте частину територій Україні вдасться звільнити раніше, а частина залишатиметься окупованою ще упродовж років.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Автор: Ангеліна Підвисоцька
Новини заразКонтакти