"У РФ починається період реальних страждань": астролог спрогнозувала загострення на фронті

4 березня 2023, 22:10
До липня 2023 року українські військові дадуть "прикурити" російським окупантам.
Украинские военные, астрология
Астролог спрогнозувала загострення на фронті/ 59 ОМПБр Якова Гандзюка, ua.depositphotos.com

Зараз активними є дві планети – Юпітер і Венера, що дуже добре для нашої держави. Ці дві планети проходять в четвертому будинку України, який відповідає за землі і території.

А от російським загарбникам скоро буде важко на фронті. Такий прогноз зробила астролог Анна Єфремова, про що вона написала у своєму Telegram-каналі.

За її словами, на фронті скоро почнеться загострення.

"Я не обіцяю, що буде легко, але до липня 2023 року Україна дасть "прикурити" ворогу. У Росії починається період реальних страждань і максимального загострення по всіх фронтах! Якщо взяти ситуаційно, це прекрасна новина і час для України. Але якщо оцінити втрати людські в цілому, то дуже все сумно", – зазначає астролог.

Раніше астролог, хіромант і фахівець системи архітектурного планування Васту-шастра Володимир Бадіян спрогнозував, що найгарячіша фаза війни завершиться у травні 2023 року. Проте частину територій Україні вдасться звільнити раніше, а частина залишатиметься окупованою ще упродовж років.

Нагадаємо, астролог Ольга Медвецька зазначає, що російські загарбники можуть здійснити масову атаку на територію України забороненою зброєю близько 15 березня (плюс-мінус п’ять днів). Зокрема, є загроза ураження хімічною зброєю.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти