Астролог назвала найнебезпечніший день березня: можлива атака хімічною зброєю

2 березня 2023, 18:03
Упродовж одного тижня під загрозою ударів перебуватиме енергетична сфера нашої держави.

Астрология, ракета
Астролог назвала найнебезпечніший день березня/ ua.depositphotos.com, Міноборони РФ

Російські загарбники можуть здійснити масову атаку на територію України забороненою зброєю близько 15 березня (плюс-мінус п’ять днів). Зокрема, є загроза ураження хімічною зброєю.

Паралельно з цим країна-агресорка Росія може посилити проштовхування своєї брехні у закордонні засоби масової інформації. Такий прогноз дала астролог Ольга Медвецька.

"Близько 15 березня (плюс-мінус 5 днів) є ризик масованої атаки на Україну, при цьому можливе застосування заборонених видів зброї, в тому числі хімічної. Це може бути і/або із використанням заходів нечесної боротьби – посилення брехні у світових ЗМІ чи запуск нового фейку, провокації з боку ворога", – прогнозує Медвецька.

За словами астролога, на такі події вказує з’єднання чотирьох небесних об’єктів. Також Медвецька зазначає, що з 15 по 20 березня зберігатиметься загроза удару по енергетичній сфері України.

"Це відбуватиметься через з’єднання таких дійових осіб: Сонце (символізує державність, правителя), Нептун (обман, ілюзія, хімія, отрута), Меркурій (повітря, транспорт, ЗМІ, інформація). І це їхнє сходження було б цілком нормальним, але усі ці троє не лише зійдуться разом, але і утворять напружений аспект до планети війни та зброї – Марсу, що віщує негативний озброєний вплив. 15-20 березня буде під загрозою і енергетична сфера (квадрат Венера-Плутон)", – прогнозує астролог.

Раніше астролог Влад Росс спрогнозував, що у березні 2023 року може статися контрнаступ ЗСУ, а на окупантів чекає провал. За його словами, це буде кардинально переломний місяць.

Також раніше Росс зазначав, що 23 березня Плутон увійде в знак Водолія, що ознаменує наш перехід в нову реальність. За його словами, починається епоха новітніх технологій, кіборгів, штучного інтелекту. У той же час він прогнозує, що ми позбудемося тоталітарного режиму Путіна.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти