"Час Путіна добігає кінця": астролог назвав фатальну дату для режиму Кремля

28 лютого 2023, 20:38
Астролог Влад Росс каже, що ми позбудемося тоталітарного режиму Путіна.
Володимир Путін, Влад Росс
Володимир Путін, Влад Росс / сайт Кремля, Главред

Астролог Влад Росс розповів, що 23 березня Плутон увійде в знак Водолія, що ознаменує наш перехід в нову реальність.

В інтерв'ю Главреду Росс зазначає, що починається епоха новітніх технологій, кіборгів, штучного інтелекту.

"Плутон вперше за 15 років змінить знак, до цього всі ці роки він перебував у Козерозі – знаку тоталітарних структур. За цей час піднялися всі тоталітарні вожді: Ердоган, Сі Цзіньпін, Путін і багато інших. Тепер їх час добігає кінця, і з 23 березня їх режими почнуть руйнуватися. Ми позбудемося тоталітарного режиму Путіна. Сі Цзіньпін теж довго ще не протримається, але питання з ним повністю вирішиться тільки в 2025 році, та й Китай скоро увійде у фінансову стагнацію", - говорить астролог.

Астролог зазначає, що у президента Туреччини Ердогана дуже мало шансів встояти, виграти вибори, особливо після землетрусу.

"Також полетить голова Кім Чен Ина, йому ніхто не дозволить залишатися і погрожувати всьому світу ядерною дубиною. Мадуро теж доживає останні дні на своєму посту в Венесуелі. І Сирійський вождь Башар Асад не всидить - скоро його повісять разом з "вусатим тарганом". До речі, Білорусь разом з Україною буде в ЄС", - додав він.

Росс каже, що це буде важливий цикл Плутона.

"Востаннє він перебував у Водолії рівно 248 років тому. Тепер же залишатиметься в цьому знаку до 19 січня 2044 року. Можете собі уявити, які великі глобальні зміни відбудуться в світі за цей час, які нововведення і нові технології з'являться до 2044 року. Звичні зараз айфони до 40-х років настільки застаріють морально, що будуть здаватися дисковим телефоном", - зазначає Росс.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти