Контрнаступ ЗСУ: астролог передбачив дату провалу окупантів

28 лютого 2023, 21:05оновлено 28 лютого 2023, 22:30
Березень 2023 року буде примітний ще й тим, що за досить короткий період змінять знаки не тільки швидкі планети, але ще і деякі повільні, сказав Росс.
ВСУ, шеврон
ВСУ / facebook.com/GeneralStaff.ua і УНІАН

Меркурій у березні 2023 року буде дуже швидким і встигне пройти за трьома знаками: по Водолію, Рибам і Овну.

Як розповів Главреду астролог Влад Росс, коли Меркурій буде в знаку Риб, думки будуть витати в хмарах, спливати в далекі далі.

За словами Росса, у березні може статися контрнаступ ЗСУ, а на окупантів чекає провал.

"Це положення не дуже вдало, щоб міркувати і приймати швидкі рішення. Після 19 березня Меркурій перейде в Овна, а через кілька днів туди ж попрямує і Сонце. Тому початок нового астрологічного року на цей раз співпаде з молодиком 21 березня. Це прекрасний момент для початку контрнаступу української армії", - сказав він.

Березень 2023 року буде примітний ще й тим, що за досить короткий період змінять знаки не тільки швидкі планети, але ще і деякі повільні.

"Сонце, Меркурій, Марс, Венера, Сатурн, Плутон – всі вони змінюють знаки. Тому це буде кардинально переломний місяць", - сказав він.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти