Зірка фільму Приборкання норовистого Орнелла Муті отримає російське громадянство

Орнелла Муті хоче стати громадянкою Росії заради покійної матері / instagram.com/ornellamuti

Актриса займається збором необхідних документів та пізнає ази кирилиці.

Італійська кіноактриса, зірка фільмів Шалено закоханий і Приборкання норовистого Орнелла Муті планує стати громадянкою РФ.

Свій намір отримати російський паспорт актриса висловила ще в 2016 році, після придбання нерухомості в Москві.

Зараз же вона вирішила зайнятися цим питанням впритул, щоб вшанувати пам'ять покійної матері, яка була наполовину росіянкою (по батьківській лінії).

"Мені було б приємно отримати громадянство, тому що це частина моєї культури, пов'язаної з мамою. Вона померла в цьому році, і це стало б подарунком для неї. ... Коли мама розповідала про свої спогади, вони здавалися такими чарівними, тому що Росія чарівна",- розповіла Муті в інтерв'ю для ТАСС.

Артистка збирає необхідний пакет документів, але доводиться це робити поступово через бюрократичну тяганину. Також вона почала самостійно вивчати російську мову.

Орнелла Муті і Адріано Челентано в к/ф Приборкання норовистого / imdb.com

Орнелла Муті буквально закохана в російський народ і її зворушує те, що ці почуття взаємні: "Я люблю Росію і обожнюю російський народ, і росіяни мені відповідають взаємністю, я відчуваю їх любов. Це мені дає море емоцій і наповнює радістю, тому що для будь-якого актора нагорода - любов публіки. Любов і висока оцінка публіки надають артисту силу, натхнення, хочеться йти вперед, експериментувати, ніколи не здаватися".

Читати такожХірург розповів, які проблеми були у Леонтьєва через пластичні операції

Раніше в мережі з'явилося перше фото Анастасії Заворотнюк за три роки хвороби - як онкологія змінила актрису.

Інші цікаві новини:

Новини заразКонтакти