П'ять найкращих серіалів квітня на Netflix

31 березня 2023, 12:13
У квітні виходять нові серіали, які можна подивитися буквально за один присід.
Кадр з фільму
Кадр з фільму "працюючі мами" / скріншот

Одвічне питання: "що подивитися" відтепер точно має відповідь - Netflix. Він є одним з провідних потокових сервісів, і на це є вагомі причини. Тим, хто хоче насолодитися чудовим серіалом, буде з чого вибрати: в квітні на Netflix будуть додані цікавезні телешоу.

Netflix має що запропонувати передплатникам у квітні 2023 року, оскільки потокова служба поповнює свою велику бібліотеку колекцією цікавих серіалів буквально щодня. Від нових сезонів вже улюблених серіалів до абсолютно нових, які дебютують в цьому місяці, на сервісі буде багато різноманітності.

Глядачам на будь-який смак буде чим зайнятися, що робить Netflix ідеальним варіантом для перегляду в квітні.

відео дня

Beef

Перший трейлер Beef негайно зробив його одним з найбільш очікуваних шоу Netflix цього місяця. Алі Вонг і Стівен Юн грають у цій темній комедії пару незнайомців, які потрапляють в аварію на дорозі. Конфлікт загострюється і веде їх обох по безжальному шляху помсти. Фільм виглядає як весела зав'язка, яка потенційно може стати дуже темною до кінця.

Дипломат

Кері Рассел брала участь у ряді улюблених серіалів, починаючи з її проривної ролі в "Фелісіті" і закінчуючи номінованою на "Еммі" роллю в "Американцях". Тож той факт, що вона має прем'єру нового шоу на Netflix цього місяця, робить її обов'язковим для перегляду. У "Дипломаті" Рассел грає професійного дипломата, якому в розпал міжнародної кризи доводиться займати посаду, для якої вона не підходить.

Кадр з фільму
Кадр з фільму "Дипломат" / Скріншот відео

Sweet Tooth ("Хлопчик з оленячими рогами"), 2 сезон

Довгоочікуване повернення одного з кращих серіалів Netflix, безумовно, стане подією Квітня для багатьох фанатів. Sweet Tooth - це адаптація однойменного коміксу. Дія шоу відбувається після події, яка змінила світ, коли діти народжуються наполовину людьми і наполовину тваринами. Історія слідує за молодим хлопчиком-гібридом, який намагається вижити в цій постапокаліптичній країні, де більшість людей не довіряють йому.

Florida Man

Цей серіал пропонує повернутися до старих детективних серіалів минулого, додавши таку ж веселу і приємну атмосферу свого кримінального серіалу. Едгар Рамірес грає колишнього поліцейського, який змушений повернутися в свій рідний штат Флорида, щоб знайти зниклу дівчину бандита.

Кадр з фільму
Кадр з фільму "Чоловік з Флориди" / скріншот

Working Moms (працюючі мами)

Останній сезон надзвичайно смішної і життєвої комедії, який розповідає про мам в різних обставинах, які намагаються будувати свою кар'єру, чоловіків, і дітей.

Кадр з фільму
Кадр з фільму "працюючі мами" / скріншот

Дотепні життєві перепетії головних героїнь, а також неймовірне почуття гумору, роблять цей канадський серіал чудовим проведенням часу, як для жіночої, так і змішаної компанії. Головна актриса серіалу Кетрін Райтман є і режисером серіалу. Відмінно заходить, якщо дивитися на мові оригіналу з субтитрами.

Зазначимо, 27 березня о 17:10 на телеканалі 1+1 Україна відбудеться прем'єра турецького серіалу "невірний" (Sadakatsiz), який є адаптацією відомого британського серіалу "Доктор Фостер" і знімався в Стамбулі. В основі сюжету лежить історія зради і помсти в подружній парі.

Головна героїня на ім'я Асіє - лікар, батьки якої загинули в автокатастрофі, коли вона була маленька. Асіє має чоловіка Волкана, сім'я і друзі якого замінили їй рідних людей. Вона дуже любить свого обранця, але після того, як знайшла на шарфі улюбленого пасма чужих жіночих волосся, в її серці оселилася недовіра.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти