Арестович, привид Києва, Кім: гороскоп українських героїв за знаком зодіаку

5 квітня 2022, 18:24
Хто за знаком зодіаку найбільш знакові фігури українського політикуму і Герої України.
Арестович, гороскоп
Гороскоп на квітень 2022 / facebook /depositphotos.com/

Вторгнення Росії в Україну 24 лютого сформувало в нашій країні своєрідний пул героїв, які відважно борються проти окупантів на всіх фронтах. Хто є хто за знаком Зодіаку серед українських політиків і воїнів, розібрався Главред.

Про те, хто з представників зодіакального кола безстрашно захищає країну, читайте в матеріалі: Найвідважніші воїни: ці п'ять знаків сміливо йдуть в бій.

Овен

відео дня

Вперті і напористі Овни не звикли відступати від задуманого. Природа наділила їх мужністю і цілеспрямованістю, які дозволяють не пасувати перед труднощами. Бачу мету, не бачу перешкод – їх девіз по життю. Овен за знаком зодіаку - міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

Тілець

Тілець - один з найпринциповіших знаків зодіаку. Несправедливість і беззаконня обурюють його до глибини душі. Він усіма силами намагається відновити правильний баланс. Один з яскравих представників зодіаку - канадський снайпер Валі, який приїхав захищати Україну і відстоювати справедливість.

Близнюки

Чарівні Близнюки завжди в центрі уваги. Їх товариськість і винахідливість, укупі з ерудицією дозволяє легко знаходити контакт з людьми і заводити корисні знайомства. Вони можуть йти на компроміси і проявляти чудеса дипломатії, проте ніколи не упустять свого. Зовсім як голова фракції " Слуга народу" Давид Арахамія.

читайте також"Манія переслідування і психічні розлади": маг спрогнозував смерть Путіна

Рак

Раки завжди рухаються до своєї мети, може бути не дуже швидко, але неодмінно домагаються бажаного. Як міський голова Києва – Віталій Кличко. Він просто зразок наполегливості і безстрашності, як на рингу, так і у важкі для країни часи.

Лев

Вогненні Леви - це ті ще сміливці. Вони не звикли ховатися за спинами інших. Їх доблесть і відвага викликає захоплення мільйонів. Як наприклад Герой України Віталій Скакун, який ціною свого життя зупинив наступ окупантів у Херсонській області, підірвавши Генічеський міст.

Діва

На перший погляд Діви можуть здатися нерішучими, проте це абсолютно помилкова думка. Силою духу представники цього земного знака можуть дати фору багатьом. Аналітичний склад розуму і педантичність змушують з прораховувати кожен крок. Прекрасний приклад - радник президента Олексій Арестович.

Терези

Ми схильні вважати, що ваги володіють деякою нерішучістю і зробити вибір для них, ціле пригода. Разом з тим, у представників даного знака загострене почуття справедливості, яке не дозволяє залишатися осторонь. Терези можуть дати ворогові таку відсіч, який стане прикладом для інших. Як це зробив автор легендарної фрази про російський корабель – Роман Грибов.

Скорпіон

Скорпіони невловимі і відважні герої. Їх відрізняє сильний і вольовий характер, вони стійко протистоять ударам долі і труднощам. Вони нещадні до ворогів і рішучі на полі бою. Під цей опис вже дуже підходить легендарний Привид Києва.

Стрілець

Активні та енергійні Стрільці затяті прихильники ідеології. Вони не відступають від своїх поглядів і звикли у всьому дотримуватися порядку. Його висловлювання можуть бути різкими, але вони будуть справедливими і по суті. Беруть активну участь у житті країни. Яскравий приклад - радник президента Михайло Подоляк.

Козоріг

Козеріг - акуратний і до скрупульозності педантичний знак. Відрізняє представників земного знака також незвичайна амбітність. Укупі з упертістю - це вибухова суміш. Вони завжди прагнуть досягти висот у своїй справі. Як автор цифрового проекту "Дія", міністр Михайло Федоров.

Водолій

Водолії легко стають душею будь-якої компанії. Вони приємні в спілкуванні і завжди знаходять ключик до серця практично кожної людини. Однак у своїх переконаннях Водолії непохитні. Вони будуть відстоювати свою точку зору до останнього. Вони ніколи не піде на компроміс, якщо справа стосується життєво важливих принципів. Представник цього повітряного знака - президент України Володимир Зеленський.

Риби

Емоційні та емпатичні Риби здатні тонко відчувати настрій оточуючих. Однак в годину великої небезпеки вони можуть проявляти чудеса героїзму. Вони здатні взяти на себе відповідальність і повести за собою людей. Їхня думка буде користуватися беззаперечною повагою. Яскравий приклад - голова Миколаївської ОДА – Віталій Кім.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти