"Аркан нападу": екстрасенс пояснив, в які дні треба побоюватися атак росіян

21 лютого 2023, 09:54
Екстрасенс Роман Шептицький каже, що піковими в плані атак російських окупантів на нинішньому тижні будуть 22 і 23 число.
Шептицький, таро
22 і 23 лютого потрібно особливо побоюватися атак росіян / скріншот з відео ua.depositphotos.com

Піковими і найбільш неспокійними для України у плані атак російських окупантів цього тижня будуть 22 і 23 лютого. Такий прогноз і розклад по картах Таро зробив відомий екстрасенс Роман Шептицький.

"Події наступних семи днів будуть різними. Вони будуть хорошими, поганими. Це буде тиждень великого об'єднання. Ворог продовжує виснажувати Україну. Ну не можуть вони так просто здатися. Вони можуть знову зробити біду. Найбільше це стосується міст і сіл в регіонах, максимально наближених до лінії фронту", − сказав він.

Шептицький трактує розклад карт Таро так - піковими будуть 22 і 23 лютого. Однак і в інші дні цього тижня українцям не можна розслаблятися - потрібно реагувати на сигнали повітряної тривоги і спускатися в бомбосховище.

Хто такий Роман Шептицький

Півфіналіст 20 сезону Міжнародної Битви екстрасенсів, таролог, медіум, езотерик, Містик,

"Вони захочуть вивести з ладу систему. Увага може бути до керівних осіб нашої держави. Може бути навіть спроба замаху на чиновників. [...] 23 число - це аркан шизофренії. Всі будуть робити, щоб ще більше паніки на Україну навести. І аркан нападу випадає. У цей день потрібно бути готовим до атаки. День буде непростим", - сказав екстрасенс.

Астрологічні прогнози по Путіну і його оточенню

Астролог Влад Росс говорив, що у Росії 8-10 січня стався переворот, коли від важелів був відсторонений організатор ПВК "Вагнера" Євген Пригожин. Астролог стверджує, що владу в Росії після перевороту захопили колишній директор ФСБ Микола Патрушев зі своєю компанією, в яку входять Валерій Герасимов і Сергій Шойгу.

До того раніше астролог Влад Росс склав докладний гороскоп на 2023 рік для Росії і Путіна і передбачив поразку російським військам, палацовий переворот і класичний російський бунт.

Інші новини про астрологічні прогнози:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти