Астролог розповів, які міста в Росії та Україні до 2050 року підуть на дно

2 серпня 2021, 06:50
Влад Росс назвав найнебезпечніші в плані затоплення місця в Україні.
Астролог попередив про небезпеку затоплення низки міст України
Астролог розповів, які українські міста ризикують незабаром опинитися під водою / Facebook

Випробування водою, які в липні 2021 року обрушилися на чимало країн світу, а в низці європейських країн, зокрема, в Німеччині, забрали чимало людських життів, будуть відбуватися і надалі, причому матимуть вони набагато більші масштаби. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

Втім, за словами астролога, світ отримає невеликий перепочинок.

"Такі повені і потопи не будуть відбуватися щороку – так траплятиметься тільки при входженні Юпітера у водні знаки Зодіаку, а це трапляється раз на три-чотири роки. Тому в найближчі два роки таких потопів, як цього року, не буде. А цього року через те, що Юпітер був у Рибах до 27 липня, тонули Німеччина, Китай, Японія та інші країни", – пояснив Влад Росс.

Однак розслаблятися не варто, оскільки, як зазначив астролог, рівень світового океану буде підвищуватися, що для деяких країн і міст буде становити цілком реальну загрозу.

"Зокрема, Амстердам, Лондон і Венеція підуть на дно морське. Нострадамус взагалі передбачав, що Париж буде омиватися світовим океаном. Британії не буде – вона перетвориться з одного острова в чотири. Санкт-Петербург піде на дно. Кардинально зміниться карта Європи. Крім того, Едгар Кейсі говорив, що східного узбережжя Америки не буде, тобто не буде частини США – Вашингтон і всі території поруч із ним будуть на дні", – уточнив Влад Росс.

Астролог вважає, що все це має статися до 2050 року.

"Причому станеться це дуже несподівано. Рівень світового океану буде підвищуватися не поступово, а різко. Особливо після 2047 року – раптово на кілька метрів підніметься світовий океан, можливо, навіть на десяток метрів", – прогнозує Росс.

В Україні, за словами астролога, також є місця, яким загрожує затоплення.

читайте такожПожежі, вал роботи і табу на відпустку: що обіцяє гороскоп від Влада Росса на серпень-2021

"Наприклад, та частина Одеси, яка знаходиться біля Куяльника, вся піде під воду. Залишиться тільки висока точка Одеси, а це – центр міста. Для України найнебезпечніші місця в плані затоплення: Херсонська І Миколаївська області, Вилкове піде на дно Дунаю, потоне частина Одеси, Маріуполь. Всі ці "грибівки", "крижанівки" і "фонтанки" підуть на дно. Куяльницький лиман при цьому з'єднається з Чорним морем, і не буде селища Котовськ", – розповів астролог.

Нагадаємо, що кліматологи прогнозують, що аномальні дощі, які накрили Європу в липні 2021 року і спровокували катастрофічні повені, будуть випадати все частіше і стануть звичним явищем.

Замовити персональний гороскоп у Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти