Астролог назвав найвдаліші та найбільш несприятливі дні 2023 року

16 січня 2023, 07:23
Астролог Влад Росс розповів, які дати 2023 року будуть найбільш вдалими та щасливими, і підказав сфери, в яких у цей час буде найбільше щастити.
Астролог назвав найвдаліші дні 2023 року
Астролог Влад Росс розповів, коли в 2023 році будуть найбільш катастрофічні дні / Главред

Незважаючи на те, що 2023 рік буде спокійнішим, аніж попередній, стабільним його точно не назвеш. Зміни і трансформації у новому році будуть неминучі, тому не варто розраховувати на те, що все буде тихо і рівно. Втім, щоб мінімізувати ризики та небезпеки 2023 року, а також максимально використати можливості, які він надасть, необхідно врахувати сприятливі та несприятливі дати та періоди року. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

Астролог назвав найвдаліші дні 2023 року і підказав сфери, в яких у цей час буде найбільше фартити.

Найбільш сприятливі дати і періоди 2023 року, на думку Влада Росса, наступні.

5 травня – день сприятливий для важливих покупок, придбань, а також оформлення ділового партнерства і укладання шлюбу.

22 червня – сприятливий день для активної діяльності, фінансових справ і придбань.

1 липня – вдалий день для укладення шлюбу, зміцнення стосунків, а також довготривалих фінансових вкладень і покупок.

7 липня – день хороший для важливих покупок, активної діяльності, а також далеких поїздок і подорожей.

9 вересня – прекрасний день для організації бізнесу, реєстрації фірм, компаній або чого-небудь іншого, а також покупки нерухомості.

22 вересня – чудовий день для далеких поїздок і подорожей, початку навчання, проходження ініціації, а також реалізації кар'єрних амбіцій.

23 грудня – день сприятливий для всього, що стосується шлюбу, стосунків, любові, а також фінансових питань і грошей.

Також у 2023 році, за прогнозом астролога, буде кілька вкрай негативних періодів, на які краще не планувати важливих справ, а також коли не варто приймати серйозних рішень. Крім того, ці дати будуть дуже небезпечними для поїздок: можливими будуть аварії, катастрофи та інші неприємності в дорозі.

"Мова йде про наступні періоди: 15-20 березня, 19-22 травня, 24-28 червня, 7-10 жовтня, 10-13 листопада, а також 17-22 грудня", – зазначив Влад Росс.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс передбачив, яким буде 2023 рік для України, чим і коли закінчиться війна, а також чи чекати обвалу гривні. Крім того, Влад Росс передбачив вкрай насичений 2023 рік для Росії, от тільки події, які доведеться пережити росіянам, навряд чи їх потішать.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти