Астролог назвав найбільших лузерів березня 2023: на кого чекають невдачі, перешкоди й труднощі

3 березня 2023, 15:18
У Тельців шлюб може затріщати по швах, Дівам варто побоюватися пліток, а Козерогам потрібно готуватися до труднощів на роботі.
Влад Росс, гороскоп
Влад Росс назвав невдах березня 2023 року серед знаків зодіаку / Фото УНІАН, ua.depositphotos.com

Астролог Влад Росс склав гороскоп на березень 2023 року і розповів, кому зі знаків зодіаку пощастить найменше. Невдах всього чотири, це знаки зодіаку Телець, Діва, Козеріг і Риби.

Гороскоп Телець на березень 2023

Березень 2023 року буде для Тельця складним і підступним періодом. Цього місяця Тельця з неймовірною силою може потягнути в якусь романтичну пригоду. Але, прийнявши легкий флірт за початок чогось великого і світлого, він ризикує зробити помилку, оскільки для нього велика небезпека бути обдуреним шахраями, інтриганами, ловеласами, розповів Росс в інтерв'ю Главреду.

"Тельцю в березні важливо пам'ятати про те, що нерозумно міняти міцні стіни на вежі повітряного замку. Телець - досить матеріалістичний знак зодіаку, твердо стоїть на землі, але в цьому місяці його легко можна буде обдурити на гроші", - сказав фахівець.

На роботі Тельцю слід намагатися поменше привертати до себе увагу, не рватися в перші ряди. Чим повільніше він буде рухатися до мети, тим швидше її досягне.

Потрібно приготуватися до того, що не все буде вдаватися з першої спроби. У деяких випадках бажаного результату може не бути, але впадати у відчай та дратуватися не варто. А ось звернутися за допомогою до більш досвідченої людини буде наймудрішим рішенням в цій ситуації, свідчить гороскоп.

"Тому сприятливо знаходити вчителів, наставників, одним словом, людей, які можуть чогось навчити. Якщо Тельцю не дозволяє це зробити його гордість, то варто взяти невелику паузу, проаналізувати ситуацію та спробувати все почати спочатку", - порадив астролог.

У будь-якому випадку, місяць несприятливий для зміни місця роботи або виду діяльності - можна буде поміняти шило на мило.

У фінансовому плані Тельцю потрібно бути вельми обачним і економним, не витрачати гроші даремно. Він схильний надмірно турбуватися про свій матеріальний добробут, але в березні не варто допускати великих витрат. Гарний час, щоб покласти гроші в сейф або в банк.

В особистому житті Тельця в березні все може бути досить складно. Його шлюб може в цей час затріщати по швах.

Самотні представники знака можуть зав'язати знайомства ближче до середини місяця. Буде море емоцій та кохання. Однак втрачати самоконтроль не варто, інакше пізніше про це доведеться пошкодувати. Венера увійде в знак Тельця в другій половині березня, і саме в цей час з'явиться хороший шанс знайти свій ідеал.

У тому, що стосується здоров'я, в березні буде вразливою дихальна система, внаслідок чого існує висока ймовірність нежиті та кашлю, ГРВІ, коронавірусу. Щоб не застудитися, Тельцю слід тепліше одягатися і рідше бувати в місцях великого скупчення людей. Раціон в цьому місяці варто наповнити продуктами, що містять кальцій, і частіше бувати на свіжому повітрі. Особливо сприятливим буде гірське та морське повітря. Добре відправитися в санаторій, в гори.

читайте такожГороскоп на березень 2023: астролог передрекла Тельцям місяць радикальних змін

Гороскоп Діва на березень 2023

Березень-2023 у Діви буде непростий. Користуючись довірою і розташуванням, хтось із близького оточення Діви може спробувати їй нашкодити, втягнувши в нечесну гру дорогих для неї людей. Можливі різного роду інтриги, внаслідок чого все буде йти не так, як Діві хотілося б. Діві не можна дозволяти маніпулювати собою та проникати до себе в душу. Варто щільніше прикрити двері перед заздрісниками.

Поява прекрасного незнайомця або незнайомки в цьому місяці може позбавити Діву розуму. Але не потрібно поспішати ухвалювати рішення, ситуація неоднозначна.

У роботі й фінансовій сфері на Діву чекає час напруги і непередбачуваності. Перед нею поставлять низку нових завдань, але часу, щоб їх осмислити, буде недостатньо. Доведеться ухвалювати швидкі рішення, що змусить Діву не на жарт понервувати. Зіткнувшись з труднощами, важливо не звертати зі шляху. Хоча, можливо, в якийсь момент Діві захочеться все кинути, навіть роботу, і ніколи не повертатися до завдання, яке зараз не по зубах. Тому, якщо Діві набридла її робота, вона може сміливо кидати її без жодного жалю, говорить гороскоп на березень.

"У цей період важливо знати, що робота – це не місце для пліток. Можливо, хтось із колег буде намагатися залучити Діву в неприємні розмови. Головна порада для Діви - утриматися в цей час від будь-яких оцінок. В даному випадку найкраща позиція – нейтральна, вона вбереже Діву від неприємних наслідків", - сказав Влад Росс.

читайте такожГороскоп на березень 2023 року для Дів: розставання, прибуток і позбавлення від проблем

Для самотніх Дів складеться не дуже сприятливий момент для флірту, кокетства. У кожному новому знайомому Діва буде намагатися розгледіти свою другу половинку. Однак не варто витрачати час на людину, яка при першій же зустрічі повідомить, що вона не вільна. Не найкращий період для того, щоб заводити романи.

Шанс зав'язати нові стосунки з'явиться лише в самому кінці місяця, 30-31 березня. Найімовірніше, Діва вибере того, кого добре знає, особливо якщо це її колишній або нинішній друг. Дружба може перерости в щось більше в кінці березня.

"Якщо Діва почуватиметься погано, не варто панікувати і приписувати собі страшні діагнози. Заспокійливий чай, розслаблююча ванна, відвідування басейну допоможуть зняти нервову напругу – і стан нормалізується. В середині місяця слід побоюватися протягів, переохолоджень", - додав астролог.

Гороскоп Козеріг на березень 2023

Березень-2023 буде складним місяцем для Козерога. Він буде наполегливо йти до своєї мети. У цьому місяці будуть виникати якісь непереборні перешкоди і труднощі на роботі, і потрібно буде постаратися, щоб все це не псувало настрій. Але рано чи пізно противник вийде з гри, і в самому кінці місяця справи Козерога підуть, як по маслу.

У березні для Козерога потрібно вибрати правильну тактику на роботі.

"Неприємності на роботі не є значними або масштабними. Все налагодиться майже чарівним чином, не вимагаючи значних зусиль з боку представників знака, вже в кінці березня. Потрібно набратися терпіння попри те, що велике прагнення скоріше зробити кар'єру, домогтися суспільного визнання і почестей", - сказав астролог.

Що стосується фінансів, то зірки рекомендують Козерогу в березні витрачати гроші на дорогі розваги. Саме в цьому місяці можна купити розкішну квартиру. Також сприятливо в березні планувати бюджет на найближчі роки. Настає дуже важливий час для матеріальної стратегії Козерога, каже гороскоп.

читайте такожГороскоп на березень 2023 для Козерогів: важкі часи закінчаться, настане біла смуга

В особистому житті Козерога все буде стабільно, нових романів не очікується. Козерогам, у яких вже є партнер, сприятливо оновити почуття, зробити стосунки більш яскравими: сходити в кінотеатр, на концерт або презентацію, влаштувати романтичну вечерю при свічках.

Здоров'я та самопочуття Козерога в березні буде визначатися настроєм. Геть песимізм - потрібно поставити собі за мету себе побалувати. Сприятливий час, щоб відправитися на острови: на Сейшели, Канари або Мальдіви – Сонце допоможе позбутися від депресії, яка почне долати в березні. Емоційний підйом благотворно позначиться на всіх сферах життя Козерога.

Гороскоп Риби на березень 2023

"У Риб березень 2023 року буде дуже невдалим, адже саме в цьому місяці їх шарахне Сатурн – планета депресії та великого нещастя. Сатурн - планета переломів, і він буде переламувати життя Риб. У них з'явиться шанс круто змінити багато чого і в особистому житті, і в роботі. Зміни хоч і будуть довгоочікуваними і потрібними, але відбуватися вони будуть досить болісно, адже Сатурн буде остаточно і безповоротно руйнувати все, що зможе. Рибам потрібно постаратися трохи розважитися, це піде їм на користь в цьому місяці. І друзі в цей час можуть надати їм безцінну допомогу", - свідчить гороскоп на перший місяць весни.

У березні Рибам доведеться ухвалювати дуже серйозні професійні рішення, тому важливо ретельно зважувати всі за і проти. Краще діяти відповідно до ситуації, довіряти своїй інтуїції. Краще бути хорошим тактиком. Зірки не рекомендують Рибам робити кілька справ одразу – краще зосередитися на чомусь одному. Сатурн - це планета однієї мети, і він входить в Риби.

Березень буде досить непоганим місяцем для вдалого і вигідного вкладення коштів. Можна робити інвестиції в нерухомість, землю або покласти гроші в банк, і все це буде запасом на "чорний день".

читайте такожГороскоп на березень 2023 року для риб: астролог назвала найприбутковіші дні

В особистому житті Риби будуть більш цілеспрямованими, що для них не характерно. Така поведінка безсумнівно сподобається і обранцеві (або обраниці). Вільні Риби в березні будуть націлені на створення сім'ї, для цього будуть всі передумови, вдало складеться ситуація, нові знайомства і велике бажання.

У тому, що стосується здоров'я, Рибам потрібно дотримуватися запобіжних заходів, не нехтувати гігієнічними заходами. Одяг повинен відповідати погоді. Також сприятливо пропити курс вітамінів, адже це теж допоможе вберегтися від хвороб. Крім того, існує велика ймовірність загострення хронічних захворювань, тому варто відвідати лікаря і своєчасно приймати призначені препарати.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти