Астролог назвав найнебезпечніший день червня 2023 із вибухами і землетрусами

31 травня 2023, 12:22оновлено 31 травня 2023, 15:13
Небезпечні події просто оточуватимуть цей день – вони можуть відбуватися за кілька днів до і після нього.
Взрыв, астрология, зодиак, астролог Влад Росс
Астролог назвав найнебезпечніший день червня 2023/ колаж: Главред, фото: pixabay.com, ua.depositphotos.com, Главред

Відомий астролог Влад Росс прогнозує, що найважчим у червні 2023 року буде останній тиждень. Але найбільші небезпеки можуть чатувати одного дня – 26 червня.

Про це розповідає гороскоп на червень-2023 від Влада Росса, у якому астролог зазначає, чим цей місяць потішить і чим засмутить українців.

Різних небезпек варто остерігатися не лише в цей один день, а й за кілька днів до нього та кілька – після нього.

При цьому астролог прогнозує, що "дістанеться" від цього небезпечного періоду і країні-агресорці Росії – там у цей час може впасти літак.

"Головним напруженим аспектом місяця стане аспект Марса і Урана, який буде 26 червня. Однак цей транзит дасть про себе знати вже 24 червня. Тому останній тиждень місяця може бути досить складним, коли те, що відбувається, буде важко контролювати. Поблизу цього транзиту стаються непередбачувані ситуації, землетруси та вибухи. У Російській Федерації в цих числах, швидше за все, впаде літак", – зазначає Влад Росс.

Також астролог наголосив, що 25-27 червня не варто вдаватися до жодних ризикованих дій.

Дивіться гороскоп від Влада Росса на червень 2023 року:

Раніше астролог Влад Росс розповів, кому у червні 2023 року пощастить з грошима. Також він назвав невдалі дні для інвестицій і ризикованих фінансових операцій.

Крім цього раніше Росс назвав сприятливі дні для поїздок в перший місяць літа. У червні буде кілька несприятливих днів для поїздок через те, що Меркурій і Марс будуть напруженими.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти