Астролог назвав терміни, коли Україна звільнить Донбас, південь і Крим

31 липня 2022, 16:13
Звільнити усі окуповані Росією українські території разом не вдасться, це відбудеться у різні місяці й навіть роки.
украинские военные, украинский военный, ВСУ, астролог
Астролог назвав терміни, коли Україна звільнить Донбас, південь і Крим/ pixabay.com, Генштаб ЗСУ

Україна зможе звільнити Донбас уже в період з серпня по листопад поточного року.

Такий прогноз зробив відомий астролог Дмитро Уранус, повідомляє УНІАН. За його словами, Росія з серпня й упродовж осені цього року почне зазнавати поразки на українському фронті.

Також він прогнозує, що незадовго після звільнення Донбасу українським військовим вдасться повернути окуповані Росією території півдня нашої держави.

"У районі листопада-грудня Україна може звільнити південь, Херсонську область, і почати процес підготовки до звільнення Криму, взимку 2022-2023 років", – зазначає Уранус.

Нагадаємо, астролог Дмитро Уранус також прогнозує, що вже цієї осені Росія може звернутися до України з проханням провести переговори та запропонує "мирні угоди". Проте, за його словами, Україні не слід підписувати такі "мирні угоди", адже в такому разі через 9-10 років Росія може напасти на Україну знову.

Раніше астролог Марина Скаді попереджала, що нові реалії, які визначать хід війни в Україні, сформуються в період з 30 липня по 10 серпня 2022 року. Вона прогнозує, що відбудеться кульмінація бойових дій на одному з напрямків – Донбас або південь України, після чого результат війни буде прийнятий усіма учасниками.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти