Астролог назвав знаки зодіаку, які не можуть залишатися все життя в одному шлюбі

18 січня 2022, 13:13
За словами Влада Росса, у чотирьох знаків, як правило, перший шлюб закінчується розлученням, і вони одружуються або виходять заміж вдруге і втретє, а то й більше.
Астролог назвав знаки, які створюють сім'ю один раз і на все життя
Чотири знаки зодіаку не можуть усе життя лишатися в одному шлюбі, вважає астролог / ua.depositphotos.com

Деяким знакам зодіаку властиво одружуватися (або виходити заміж) кілька разів у житті, оскільки їм дуже нечасто вдається залишитися на все життя в одному шлюбі, зберігаючи вірність одному партнеру. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

Перш за все, за словами астролога, по кілька шлюбів буває у "рухомі" знаків зодіаку – в їхньому особистому житті все дуже рухливо і мінливо.

Перелік знаків, схильних одружуватися, розлучатися, а потім знову створювати сім'ю, від Влада Росса виглядає наступним чином:

1 місце Близнюки. Часто трапляється так, що у Близнюків паралельно є дві дружини.

2 місце – Риби. Як правило, саме в другому шлюбі Риби проявляють самовіддану любов і невимовну вірність партнеру. А перший шлюб Риб часто-густо розпадається, або ж їхнє перше кохання закінчується розставанням, а от другі стосунки міцні і на все життя.

3 місце Стрільці. Особливо це властиво чоловікам-Стрільцям, які, грубо кажучи, прагнуть запліднити кожну самку.

4 місце Діви. Як не дивно, Діви, які зазвичай вважають за краще, щоб на конкретний період часу у них був один і той самий партнер, і вони нечасто зраджують, але за статистикою кожна друга Діва вступає в другий шлюб.

Протилежністю цієї четвірки, за словами астролога, є "нерухомі" знаки зодіаку: Водолій, Лев, Скорпіон, Телець і Козеріг.

читайте такожТоп-3 кращих знака Зодіаку для подружнього життя: астролог склав рейтинг

"Якщо Водолії і Козероги створюють сім'ю, то найчастіше у них це на все життя. А Тельці в принципі взагалі нічого і ніколи не хочуть змінювати у своєму житті", – додав Влад Росс.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти