Астролог попередила про потужні випробування в квітні для кожного знака зодіаку - гороскоп

2 квітня 2023, 14:21
Що принесе повний місяць і сонячне затемнення в квітні для кожного знака зодіаку.
Гороскоп на квітень
Гороскоп на квітень / pixabay

Квітень почне коридор затемнень і розгорне Меркурій з Плутоном в ретро рух. Як каже астролог Ангеліна Вакуліна, це дасть достатньо можливостей для зростання, підвищення статусу, отримання визнання в квітні.

"Найбезпечніший тиждень для починань (у квітні - ред.) - перший. Розпочаті проекти після 7-го квітня вже будуть мати нюанси", - говорить астролог Вакуліна, повідомляє Главред.

Повний місяць у квітні 2033

"Поблизу повного місяця 6-го квітня ми будемо переоцінювати відносини і вибирати тих, хто нас поважає. Партнерство, де є знецінення, буде розвалюватися", - говорить астролог.

Вона також зазначила, що потрібно готується всім проходити уроки.

"Рівно тиждень після повного місяця можна зануритися з головою в романтику і почуття. Шанс закохатися великий", - сказала фахівець.

Хто така Ангеліна Вакуліна

Ангеліна Вакуліна - астропсихолог і таролог. Довгий час практикує астро і нео психологію, таро і багато інших інструментів для пізнання себе, йдеться на сайті астролога. Вона часто робить прогнози для України і щодо війни з Росією.

Меркурій у квітні 2023

"Меркурій розгортається 21 квітня, але вже з 7 квітня розпочаті справи будуть через місяць вимагати перегляду і змін. В цей час краще тиснути на педаль вже розпочатих справ", - додала вона.

Сонячне затемнення в квітні 2023

"У кожного затемнення своє завдання. Замість звичної паніки, краще розібратися. Нові справи не можна починати, краще займатися поточними", - зазначила астролог.

Гороскоп на квітень

  • У квітні можливі зрушення в справах
  • До кінця квітня можливі фатальні помилки
  • Квітень буде піддаватися до переоцінки відносин з партнерами.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти