Астролог спрогнозував, коли українцям чекати кульмінацію війни

16 березня 2023, 14:22оновлено 16 березня 2023, 16:54
Астролог Дмитро Уранус у своєму новому прогнозі розповів, що ще з 7 березня важкий час для мирного населення України поступово закінчується.
Українські військові, Астрологія
Астролог Уранус зробив свіжий прогноз / 59 ОМПБр Якова Гандзюка, ua.depositphotos.com

Після того, як 7 березня нинішнього року планета Сатурн в транзитному статусі вийшла зі знака Водолія і перейшла під прапори знака Риби, для мирних громадян України закінчився важкий період. Але, на жаль, для українських військовослужбовців він продовжується. Такий прогноз опублікував на своєму Telegram-каналі астролог Дмитро Уранус.

"7 березня 2023р. Сатурн вийшов з Водолія і перейшов в Риби. Він вийшов із з'єднання з Місяцем карти України, що говорить про закінчення цього важкого періоду для звичайних людей (але не військових). Період евакуацій, масових смертей мирних громадян, поневірянь і труднощів, загрози голоду, великих територіальних втрат - підійшов до кінця", − вважає він.

За словами Урануса, оскільки транзитний Сатурн буде в опозиції до Сонця, ситуація в Україні та її економіці буде далека від ідеалу.

"Детальніше про поточну опозицію в карті України. Даний аспект не викличе критичних або непоправних подій. Так, він важкий для України і української влади, і української економіки. Доведеться приймати важкі рішення, терпіти втрати в армії. Будуть економічні проблеми і ще невеликі втрати в територіях. Але даний аспект не смертельний, ні для влади, ні для держави", − сказав він.

Але, каже Уранус, найголовніше, що пік з'єднання прогресивного Меркурія з Марсом карти України буде в червні-липні 2023 року. І саме завдяки такому нібито західні союзники дадуть ЗСУ все, що потрібно для перемоги над російськими окупантами.

"Але найактивніший подієвий аспект найближчих місяців - це з'єднання прогресивного Меркурія з Марсом карти України, в 8-му будинку. Пік його впливу буде в червні-липні 2023. Фактично це буде кульмінація війни. Даний аспект дасть важкі активні бої, штурм ворожих позицій, великі втрати як у противника, так і у нас. Так само він дасть велику військову допомогу іноземних партнерів, активний розвиток військового виробництва. Я думаю, що завдяки цьому аспекту Україні дадуть все необхідне для перемоги. Але я не впевнений, що ми повернемо всі окуповані території в 2023 році", − підсумував він.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Нагадаємо, раніше астролог Дмитро Уранус прогнозував, що комбінація небесних тіл найближчими днями вказує на небезпеку для президента України Володимира Зеленського, українського уряду та Збройних сил України. Російські окупанти можуть завдати удару по урядовому кварталу.

Також раніше відьма-некромант, екстрасенс Марія Тиха спрогнозувала, які міста найближчим часом може атакувати країна-агресор РФ. Згідно з її прогнозом, у березні "Прильоти" можуть бути Харкові та Харківській області, Краматорську, Дніпропетровську та Дніпропетровській області, Нікополі, Полтаві, Херсоні та Хмельницькому.

Вас можуть зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти