Астрологічні вершини високої кухні: топ-5 кращих кухарів за знаком зодіаку

10 квітня 2023, 07:41оновлено 10 квітня 2023, 11:10
Смачна їжа гріє тіло, а іноді навіть здатна зцілити душу. Ці представники зодіакального кола знають про це, як ніхто інший.
Які знаки зодіаку найкраще готують
Які знаки зодіаку найкраще готують / flickr.com (Numerology Sign / Marco Verch)

Кулінарію можна порівняти зі справжньою магією: часом, з абсолютно непримітних продуктів виходять справжні шедеври, які не тільки наповнюють шлунок і дарують ситість, а й гріють душу. До кого ж можна звернутися за цими особливим смаковими чарами?

Главред розповість, які знаки зодіаку найкраще готують, і в чому їх головний гастрономічний секрет.

Приготування їжі для Тельця - не просто поєднання смаків і текстур. Вони завжди із задоволенням стають до плити, особливо, якщо готують для когось. Адже для цього знака зодіаку куди простіше висловити свої почуття в кулінарії, ніж відкрити рот і заговорити про них. Вони люблять повторювати рецепти страв, які вони десь спробували або підгледіли. При цьому до кулінарної книги підходять вкрай рідко: пропорції, час приготування і сервіровку вони обирають інтуїтивно, і практично завжди - безпомилково.

відео дня

Інтерес до кулінарії Раки проявляють дуже рано - вони люблять смачно поїсти, тому і приготування їжі у них викликає великий інтерес. При цьому вони не гребують простою робітничо-селянською кухнею і бутербродами, та ж не меншим азартом поринуть в тонкощі приготування страв високої кухні або колоритні національні смаки. Смачне може бути простим, а просте - смачним. У цьому Раки переконуються кожен раз, як тільки стають до плити. До слова, для Раку, який "хворіє" кулінарією, немає краще подарунка ніж красивий посуд, функціональні та незвичайні гаджети для кухні, або ж гастро-тур. Нехай навіть і по кращим біляшним вашого міста.

Діви мають особливу кулінарну кмітливість, тому готують з особливою винахідливістю, і часто - з голови. Кухня для них - чи не єдине місце, де вони можуть відпустити себе, довіритися інтуїції і просто творити. Експериментують вони пристрасно і захоплено, із залізною впевненістю в результаті. Правда, на жаль, дозволити собі таку розкіш можуть не часто - просто тому, що люблять пірнати з головою в приготування їжі плавно і розмірено, без поспіху. А часу на це у Дів вистачає далеко не завжди.

Подейкують, що Риби чудово готують. Причому їм підкоряються складні страви, де будь-яка похибка в закладці або температурі продуктів, або країні походження спецій, перетворюють їх в щось неїстівне. А ці знаки зодіаку точно знають, як задовольнити навіть найвибагливіші апетити. Чому подейкують? Тому що побачити Риб на кухні - цу як новорічне диво: спочатку ти ще віриш, що таке можливо, але потім дізнаєшся, що Діда Мороза не існує. Так і з Рибами - маючи природний талант, про який багато хто мріє, вони використовують його дуже рідко. І дуже спонтанно.

Даремно сперечатися, готують Козероги смачно. І сервіровка красива. І горіла цибуля не плаває в супі по сусідству з сирим рисом, об який можна зламати зуб. Цей знак зодіаку підкорює будь-який рецепт, який знайде в кулінарній книзі або в Інтернеті. Але є одне "але" - готують строго з папірця, без експериментів. Тому прохання від близьких: "Приготуй щось смачненьке" часом змушує їх впадати в ступор - потрібна чітка інструкція: що, коли і на скільки персон готувати.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти