Астрологічний прогноз на 2022 рік: коли вщухне ковід, а люди отримають ковток свободи

29 листопада 2021, 17:46
2022 рік запропонує всім щось хороше, проте частина проблем попереднього періоду збережуться.
Астролог спрогнозувала основні події 2022 року
Астролог розповіла, що принесе людству 2022 рік / ua.depositphotos.com

Астрологічна ситуація для всієї Землі в 2022 році буде характеризуватися як трохи менш проблемна, ніж у 2021 році. Але основні тенденції року, що минає, все ж збережуться.

Особливо це буде справедливо для початку і закінчення 2022 року. У ці періоди повторяться ті самі напружені аспекти, які діяли майже весь 2021 рік.

І лише влітку 2022 року на нас, землян, чекає деяке послаблення і навіть ковток свободи, який ми зможемо відвоювати у всесвітнього наглядача в особі ВООЗ і бігфарми.

відео дня

Влітку (починаючи з травня) Юпітер залишить знак Риб, де він знаходився в 2021 році і робив акцент на всьому, що має відношення до медикаментів, хімії, маніпуляції свідомістю, неправдивої інформації, спотворенні фактів. Риби – містичний знак, схильний до підміни реальності вигадкою. А управитель Риб Нептун в тому числі відповідає за хімічні речовини і фармакологію. Тому, поки Юпітер знаходиться в Рибах, вакцинація залишається в силі для жителів переважної більшості країн.

Але влітку і далі, наприкінці 2022 року, Юпітер зайде в знак Овна. А це вже зовсім інші характеристики. Овен готовий боротися і навіть битися за свої переконання. Ті протести проти обов'язкової вакцинації, які в 2021 році проходили по всьому світу, але не мали успіху, влітку 2022 року будуть більш рішучими. І певні результати будуть досягнуті. От тільки якою ціною? Можливі дуже жорсткі протистояння із застосуванням сили з обох боків. Адже Овен буде підбурювати до насильства всіх, не тільки протестувальників, а й поліцію та каральні органи.

Восени Юпітер знову ненадовго повернеться в Риби. Тому вакцинація і ковидні обмеження ще не будуть остаточно зняті в 2022 році. Значною мірою коронавірус перестане бути домінуючим фактором у житті всього світу лише в 2023 році.

Всі інші далекі (соціальні) планети в новому році залишаться в тих самих знаках, що й раніше. Їхні характеристики збережуться в тих самих рамках, що і в році, що минає.

Новий рік не стане особливим і у зв'язку з затемненнями, їхня кількість буде не вищою, ніж звичайно: два сонячних і два місячних.

Але затемненням загалом не варто надавати великого значення. Це лише візуальні (видимі з землі) поєднання або опозиції Місяця і Сонця, які відбуваються щомісяця! Просто зазвичай ці аспекти не видно, а в момент затемнень їх можна побачити частково або повністю – от і вся різниця.

Взагалі, з астрологією пов'язують багато забобонів, концентруються саме на них, замість того, щоб користуватися перевіреними підказками астрології.

Так, наприклад, на початку травня 2022 року буде період дії тільки гармонійних аспектів. Незважаючи на те, що на початок травня припадає період між сонячним і місячним затемненням, можна не звертати на це уваги і користуватися настільки рідкісними останнім часом астрологічно сприятливими днями.

Тому сміливо плануйте на початок травня важливі справи і серйозні починання.

Враховуючи, що в 2020 і 2021 роках таких гармонійних періодів не було взагалі, можна порадіти, що 2022 рік запропонує нам хоч щось хороше.

Людмила Халанська, астролог, спеціально для Главреда

Замовити персональний гороскоп у астролога Людмили Халанської ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти