Астропсихолог розповіла, чому путінському посіпаці Медведєву загрожує смерть

10 липня 2022, 14:57
Як говорить астропсихолог Валентина Віттрок, не можна виключати і ймовірність суїциду Дмитра Медведєва, про першу спробу якого нещодавно повідомляли ЗМІ.
Медеведев, Росія
Астропсихолог розповіла, чому Медведєву загрожує смерть / Derek Law / Flickr / УНІАН

Експрезидент і колишній прем'єр РФ Дмитро Медведєв цілком може померти передчасно. Про це в коментарі ТСН заявила відомий астропсихолог Валентина Віттрок.

За її словами, особливу увагу варто приділити "Будинку екстремальних ситуацій", який ще називають"Будинком смерті". Віттрок каже, що в гороскопі Медведєва там знаходиться цікавий симбіоз Марса з Нептуном. Воно говорить про велику ймовірність його насильницької смерті — як від ран і зброї (так діє Марс), так і від отруєння (це вплив Нептуна).

Крім того, за словами Віттрок, не можна виключати і ймовірність суїциду, про першу спробу якого нещодавно повідомляли ЗМІ. Якщо виходити з гороскопу Медведєва, подібну спробу він може повторити, і на цей раз — більш вдало. Про це говорить проходження по "Дому смерті" Медведєва південного місячного вузла і напружений аспект Урана до Марса зі знака Тельця (він теж там).

читайте такожБудуть бомбардування: астролог назвав 5 "пекельних" міст, на які скоро впаде "ракетний дощ"

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли про те, що Дмитро Медведєв, який зараз займає пост заступника голови російського Радбезу, загруз у пияцтві, написав масу прощальних передсмертних записок і збирався вчинити суїцид. Тим не менш його зупинило оточення.

Трохи раніше психолог Олена Шершнева проаналізувала біографію Медведєва і помітила в ньому риси маніяка. За словами фахівця, на формування його психіки вплинули дві жінки - мати і дружина.

Як пізніше повідомляли ЗМІ, шлюб Дмитра і Світлани Медведєвої розпався деякий час назад.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти