Аура розповість про здоров'я та емоційні переживання: що означають кольори чакр

30 грудня 2022, 18:28
Кожен колір аури має своє значення. Якщо аура забруднилася, то це може негативно вплинути на здоров'я і психічний стан людини.
аура, чакри
Що означають кольори аури / фото ua.depositphotos.com

У кожної людини є своя аура - невидима оку оболонка навколо тіла і голови людини. У цієї енергетичної оболонки може бути досить багато відтінків і всі вони мають своє значення.

Це біополе можна побачити завдяки спеціальним приладам і діагностикам. Саме по аурі точно можна визначити, в якому стані знаходиться людина, чи є у неї серйозні хвороби або душевні переживання. Вважається, що аура захищає людину від зовнішнього світу і формує так зване сприятливе поле.

Аура складається з п'яти шарів, кожен з яких має свою зону відповідальності:

  • емоційне (відповідає за світ емоцій),
  • ментальне (включає думки і розумові процеси),
  • каузальне (кармічне),
  • буддхіческое (включає душу людини),
  • атмічне (вище "Я").

Езотерики переконані, що будь-які пошкодження або забруднення аури позначаються на фізичному і психічному стані людини.

Які бувають кольору аури

Аура людини безпосередньо пов'язана з чакрами, кожна з яких має свій колір: основними кольорами є:

  • фіолетовий,
  • зелений,
  • блакитний,
  • синій,
  • червоний,
  • оранжевий,
  • жовтий.

Вважається, що колір аури залежить від свідомості людини. Він буде яскравішим, якщо людина більш усвідомлена.

Червоний. Люди з таким кольором аури стабільні, діяльні. Вони цілеспрямовані і володіють великою фізичною силою. Нерідко вони вибирають шлях професійних спортсменів.

Оранжевий. Такі люди імпульсивні, але дуже теплі і сердечні. Вони хоч і живуть емоціями, але є неймовірно відкритими, легкими на підйом і дуже люблять свою сім'ю. Люди з помаранчевою аурою можуть стати чудовими друзями. Часто вони вибирають професії, де потрібно піклуватися про людей.

Жовтий. Це інтелектуальні люди, у яких яскраво виражене почуття власної гідності. Вони амбітні, люблять владу і можуть навіть піти в політику.

аура, чакри
Що означають кольори аури / фото ua.depositphotos.com

Зелений. Поруч з такими людьми завжди відчуваєш себе затишно. Вони віддані, обожнюють дарувати свою любов. Вони знайшли гармонію всередині себе і вибирають професії, пов'язані з тваринами і природою.

Блакитний. Люди з такою аурою комунікабельні, творчі, спокійні і стримані. У них розвинена інтуїція. Такі люди можуть вибирати гуманітарні або медичні професії.

Синій. У людей з таким кольором аури дуже розвинені інтуїція і екстрасенсорні здібності. Вони можуть передбачити якісь події.

Фіолетовий. Це дуже чуйні та ранимі люди. У них неймовірно світла енергія і розвинена духовність. Езотерики називають їх навіть особливими людьми. У них вищий рівень свідомості. Серед таких людей багато ченців, духовних лідерів, екстрасенсів.

Як очистити ауру

Очистити ауру можна за допомогою дихальних практик, медитацій, молитви, читання мантр. Також відмінним варіантом стане йога, правильне харчування, очищення тіла водою. Навіть заняття спортом, читання книг і прогулянки в лісі можуть значно поліпшити стан аури.

Якщо ви хочете очистити ауру прямо вдома, то езотерики радять прийняти контрастний душ, відпочити (можна у ванній), зробити генеральне прибирання в будинку.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти