Аврал на роботі, шквал проблем та складні випробування: астролог назвав 4-х невдах липня

2 липня 2023, 19:37
Липень 2023 року для чотирьох знаків зодіаку буде вкрай невдалим та напруженим періодом.
Астролог, астрология, Влад Росс
Астролог Влад Росс назвав 4-х невдах липня / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, УНІАН

Відомий астролог Влад Росс склав гороскоп на липень-2023 і розповів, для яких знаків зодіаку цей місяць буде невдалим періодом. Про це Росс розповів в інтерв'ю Главреду.

Шквал проблем, депресія і деградація

Липень 2023 року для представника земної стихії буде вкрай невдалим періодом. Представники знака будуть намагатися робити кілька справ одночасно. Нові знайомства і зустрічі будуть супроводжуватися шквалом старих проблем. Козерогу пригадають давні обіцянки. У цей час громадська думка стане вищою за особисту. У липні оточенню Козерога не позаздриш: він буде готовий зануритися в такий песимізм, що тоскно стане всім. На Козерога чекає депресія і деградація, тому не зайвим буде звернутися до психолога або астролога.

З авіаперельотами у Козерога, як і раніше, зберігатиметься несприятлива ситуація. Поблизу 20-х чисел, коли Марс робитиме жорсткий квадрат до Сатурна, буде велика небезпека катастроф. Тому можливі ДТП і нещасні випадки 15-25 липня. В цей час краще не вирушати в дорогу, в тому числі у відпустку.

Сприятливі дні липня-2023 для Козерога: 1, 6, 7, 15, 25 числа.

Несприятливі дні: 3, 9, 11, 13, 17, 22, 30 липня.

Кар'єра та фінанси. У липні у Козерога може розгорітися конфлікт із начальством. Цілком ймовірно, що з'являться причини змінити місце роботи. Втім, не виключено, що Козеріг раптово піде у відпустку, чим вирішить усі свої проблеми. Цього місяця Козерогу потрібно позбутися трудоголізму, інакше це буде сізіфова праця. У фінансовому плані в липні зірки не обіцяють Козерогу нічого видатного і чудового. Перша половина місяця пройде в роботі, щоб заробити на хліб. Але на великі дивіденди цього місяця розраховувати не варто. За словами астролога, саме для Козерога липень буде найбільш складним періодом. Останній тиждень липня буде часом випробувань у діловій сфері. Буде велика небезпека фінансових криз. Крім того, Козерогу слід бути обережнішим із вогнем – можливі пожежі.

Здоров'я. У липні Козерогу загрожує загальна фізична перевтома, тому необхідно приділяти відпочинку і сну достатньо часу. Також свою позитивну лепту можуть внести програми по зміцненню організму. Важливо більше вживати сезонних овочів, фруктів і зелені. Контрастний душ просто обов'язковий. В останній декаді місяця, особливо 20-го числа, Козерогу варто проявити обережність при занятті екстремальними видами спорту, інакше можна покалічитися і щось собі зламати.

Сімейні турботи, непорозуміння та занепокоєння

Липень-2023 для ще одного представника земної стихії пройде під знаком мінус, оскільки Венера, яка керуює цим знаком зодіаку, почне ретроградний рух. Цього місяця представники знака будуть дуже гальмувати, більше, ніж зазвичай. Венера і Місяць у липні не залишать Тельця в емоційному спокої – спокій йому тільки снитиметься. Одним словом, має бути складний місяць.

Астролог підкреслив, що Тельцю буде чим зайнятися цього липня, хоча справи будуть просуватися повільно. Сімейних турбот і службових завдань буде предостатньо, але їх вирішення не буде швидким.

Остання декада липня-2023 надихне Тельця на облаштування домашнього вогнища, удосконалення побуту, зміну і модернізацію інтер'єру. Але потрібно буде сім разів відміряти перед тим, як починати це робити. На ретроградній Венері краще повертатися до старого інтер'єру, а не затівати щось нове.

Сприятливі дні липня-2023 для Тельця: 2, 5, 11, 15, 24, 29, 31 числа.

Несприятливі дні: 3, 7, 13, 16, 19, 23, 27 липня.

Особисте життя. У липні-2023 в сімейних відносинах Телець може не розраховувати на тишу та гладь. Якщо він хоче миру, потрібно готуватися до війни. Непорозуміння, які раніше виникли у стосунках із другою половиною, можуть нагадати про себе знову і поглибитися.

У відносинах із дітьми на Тельця чекає протистояння, особливо з підлітками. І найчастіше представники будуть сприймати те, що відбувається, дуже емоційно. Однак якщо чадо щось витворить, не варто поспішати драматизувати ситуацію-краще бути розважливішим, раціональнішим і поступово у всьому розібратися.

Як зазначив астролог, у другій половині місяця в особистому житті Тельця почнеться новий позитивний етап. Розташування Венери і Плутона обіцяє в цей час феєрверк приємних переживань в інтимній сфері. Можливе поповнення в родині.

Також це буде сприятливий час для розкриття творчого потенціалу в дітях, доречно буде побалувати їх подарунками. Крім того, період сприятливий, щоб завести домашнього улюбленця, кішку або собаку.

Кар'єра та фінанси. Середина літа 2023 року не буде налаштовувати на кар'єрні подвиги. Якщо це буде можливо, Тельцю потрібно зменшити робоче навантаження на себе і не ставити перед собою надто амбітних цілей. Головне в цей час – повернути собі смак до життя за допомогою відпочинку. Тому Тельцю потрібно постаратися вирватися у відпустку в липні.

У фінансовій сфері розташування планет у липні обіцяє Тельцю нормальну ситуацію, якщо він не припускатиметься помилок. У першій половині місяця йому краще утриматися від комерційних справ, щоб не помилятися. У липні Тельцю важливо пам'ятати про те, що мовчання – золото, тому не потрібно давати колегам приводів для пліток.

Здоров'я. Липень-2023 вимагатиме від Тельця тримати організм у тонусі. Якщо він збереться на відпочинок, йому потрібно вибрати клімат, сприятливий для бронх, оскільки вони будуть найбільш вразливими цього місяця. Особливо корисними будуть дихальні вправи і гімнастика. Також сприятливий час, щоб подбати про печінку. Потрібно збалансувати харчування і пити побільше мінеральної води.

Аврал на роботі,зрадитазагострення хронічних недуг

Липень 2023 року для представника стихії повітря пройде під знаком мінус. В середині літа зірки не обіцяють йому легких днів – буде аврал на роботі, доведеться виконувати старі обіцянки. Все те, що носить статус обов'язкового, створить спекотні дні. У пріоритеті у Водолія цього місяця буде робота. А якщо представники знака планували відпустку на липень, її доведеться скасувати. Або ж відпустка не буде відпочинком, оскільки Водолію постійно будуть дзвонити і писати по роботі.

Сприятливі дні в липні-2023 для Водолія: 1, 12, 13, 15, 19, 21, 25 числа.

Несприятливі дні: 3, 6, 8, 11, 18, 23, 27 липня.

Особисте життя. У липні 2023-го Водолій буде легко залагоджувати будь-які конфлікти, особливо в другій половині місяця. Почуття гумору Водолія і його прагнення відкрити в партнері нові риси допоможуть покращити будь-які стосунки.

Наприкінці липня Водолій буде схильним до ексцентричних вчинків, що може погано позначитися на любовних відносинах. Зради викличуть різні складнощі з дружиною або чоловіком.

У відносинах із дітьми загостряться протиріччя, але в другій половині місяця вдасться знайти баланс і компроміс.

Кар'єра та фінанси. Липень-2023 не обіцяє Водолію в цих сферах будь-яких важливих змін, ситуація буде стабільною. Поряд із прагненням щось змінити в своєму житті в цих сферах у Водолія збережеться і відчуття скутості в діях. Втім, інтуїція і вміння передбачати майбутній розвиток ситуації дозволять Водолію продумати справді вигідний комерційний план, якщо він захоче поліпшити матеріальне становище і просунутися на сходинку вище. Зі зміною роботи в липні краще зачекати і не міняти шило на мило.

Здоров'я. Друга половина липня буде сприятливою для зміцнювальних програм і оздоровчих процедур. Це буде гарний час для санаторно-курортного лікування, а також повторного курсу лікування захворювань нирок і печінки. Показані очисні заходи організму в цілому. Вдалий час для косметичних процедур, розробки дієт, нормалізації водного балансу. В середині липня у Водолія загостряться хронічні недуги. Але цілком ймовірно, що вдасться знайти вдалі способи лікування, звернувшись до цілителів і тим, хто лікує травами.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Складні випробування, проблеми та борговий тягар

Для представника водної стихії липень 2023-го буде не найвдалішим періодом. З одного боку, цей місяць може виявитися доленосним, але з іншого – дуже складним. У липні стануться події, які змінять щось важливе в житті Риб. Нічого не буде легко і не буде йти, як по маслу, потрібно готуватися до випробувань. Зміни в першу чергу торкнуться особистого життя Риб. Представникам знака буде здаватися, що їх напружує безліч проблем, що весь світ ополчився проти них. Але слід придивитися уважніше, адже все зможе вирішитися, будь-які негаразди.

Кращий варіант для Риб – провести липень-2023 в спокійній обстановці, подалі від суєти, не лізти на рожен, уникати конфліктів. Інакше цього місяця на Риб можуть подати до суду.

Сприятливі дні в липні-2023 для Риб: 3, 7, 12,19, 21, 30 числа.

Несприятливі дні: 1, 4, 10, 11, 15, 17, 23, 28 липня.

Особисте життя. В особистому житті Риб з'явиться маса приводів для поганого настрою в липні: будуть зради і різні складні ситуації. Почуття Риб пройдуть дуже важливу перевірку. Їм буде важко знайти спільну мову зі своєю другою половиною, але рубати з плеча не варто – потрібно спробувати завоювати другу половинку знову і повернути її.

Особливої турботи і опіки Риб потребуватимуть діти. Потрібно бути мудрішими і не з'ясовувати з ними стосунки в липні.

Кар'єра та фінанси. Липень-2023 в плані кар'єри стане часом сплати боргів для Риб. Потрібно постаратися позбавити себе подібного тягаря, виконати всі свої зобов'язання і бути обережніше у фінансовому плані. Не варто зловживати службовим становищем, оскільки це може загрожувати великими неприємностями.

У другій половині липня розташування Меркурія і Юпітера сприятиме фінансовій спроможності Риб, а це значить, що зусилля й робота представників знака отримають гідну винагороду. Але манни небесної очікувати не варто.

Здоров'я. Перша декада липня у Риб буде сприятливою для санаторно-курортного лікування і відпочинку на природі, дачі, а також для зміцнення і загартовування організму. Омолоджуючі процедури в цілому будуть ефективними. Косметологічні операції на початку липня будуть вдалими. Якщо у Риб є проблеми з дихальною системою, то зараз варто подбати про профілактичні заходи. У другій половині липня можуть нагадати про себе хронічні недуги. В цей час потрібно намагатися не перевантажувати серце. Сприятливий час для очисних програм і оздоровлення шкіри. Також Рибам у липні протипоказано засмагати і довго перебувати на сонці.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Дивіться повне інтерв'ю Влада Росса спеціально для Главреда:

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти