Оксамитовий сезон затягнеться: астролог розповів про погоду в Україні в листопаді-2021

1 листопада 2021, 16:05
За словами Влада Росса, відчутні заморозки почнуться лише в другій половині місяця.
Астролог розповів про погоду в листопаді-2021
Астролог склав прогноз погоди на листопад-2021 / Фото УНІАН

Перша половина листопада-2021 побалує українців теплом і приємною погодою. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

За словами астролога, північно-західні вітри, які визначали погоду в жовтні, зміняться на південно-західні, завдяки цьому в Україну будуть надходити повітряні маси з Атлантики.

"Через це в листопаді буде досить тепло, і не буде особливої необхідності в опаленні, особливо в південних регіонах країни, зокрема, в Одесі. У першій половині листопада, до затемнення, буде зберігатися тепло, це буде затяжне бабине літо", – прогнозує Влад Росс.

відео дня

Тільки ближче до 19 листопада – до дати часткового місячного затемнення – погодна ситуація почне змінюватися, і в Україну прийдуть дощі, вважає астролог. А так, на його думку, перша половина місяця буде більш сприятливою, ніж друга.

"Поки будуть дути південно-західні вітри і буде надходити тепле повітря з Атлантики і Середземного моря, на нас чекає оксамитовий сезон", – уточнив Росс.

Астролог також додав, що нічні заморозки в листопаді можливі, але, швидше за все, вони будуть вже в другій половині листопада.

Сніг, за прогнозом Влада Росса, теж поки що не передбачається.

"Сніг може пролітати хіба що в Карпатах, та й то стійкого снігового покриву не буде – сніг буде йти і тут же танути", – уточнив астролог.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти