Біди, нещастя, непередбачені витрати: названі найнебезпечніші дні 2022 року

17 грудня 2021, 19:37оновлено 3 лютого 2022, 19:16
Що не можна робити в ці дні, щоб уникнути проблем і бід - розповість Главред.
Повний місяць 2022
Найнебезпечніші дні 2022 року / depositphotos.com/

Новий рік 2022 пройде під заступництвом активного і діяльного Чорного Водяного Тигра. Невгамовна енергія цієї благородної тварини буде пом'якшуватися стихією води, так що рік буде вельми цікавим.

У певні дні року збільшується ймовірність нещасних випадків, аварій і неприємних подій. Також може значно похитнути здоров'я. Які дні 2022 року несуть найбільшу небезпеку, розбирався Главред.

Сонячне затемнення в 2022 році

У 2022 році очікується два великих сонячних затемнення 30 квітня і 25 жовтня. Крім сонячних, ми будемо спостерігати і місячні затемнення 2022 – 16 травня та 8 листопада.

відео дня

Астрологи стверджують, що місячні затемнення несуть більший вплив на людину, ніж сонячні. У дні затемнень Сонця і Місяця вкрай несприятливі будь-які починання. Поїздки будуть невдалими, і навіть небезпечними, а перший похід в спортзал може обернутися травмою. Покупки виявляться марною тратою грошей. У дні затемнень часто виходить з ладу побутова техніка або ламається автомобіль. Варто утриматися від прийняття важливих рішень і провести день в спокої.

читайте такожМісячний календар на січень 2022: кращі дні місяця

П'ятниця 13 в 2022 році

Це містичне число давно має славу такого, що приносить біди і нещастя. 2022 рік Тигра принесе нам тільки одну "нехорошу" п'ятницю. Вона випадає на 13 травня.

У п'ятницю 13-е не можна:

  • Вирушати в дорогу;
  • проводити хірургічні операції;
  • перестилати постільну білизну;
  • стригти волосся і нігті;
  • фарбуватися в рудий колір;
  • носити одяг коричневого кольору;
  • брати в борг.

Конфлікти з оточуючими в цей день можуть мати сумні наслідки в майбутньому. Йдучи з роботи в п'ятницю 13-е не варто озиратися.

читайте такожГороскоп Таро на тиждень 20-26 грудня: Близнюкам - труднощі, Ракам - успіх, Терезам - зміни

Ретроградні планети 2022

Багато чули про витівки ретроградного Меркурія. Ця маленька планета починає рух в протилежну сторону найчастіше - один раз в 88 днів. Однак інші планети також можуть задкувати назад, створюючи нам проблеми на рівному місці.

Ретроградний Меркурій 2022

Свій рух Меркурій буде міняти чотири рази на рік: 14 січня, 10 травня, 10 вересня і 29 грудня. У цей період дуже важливо не приймати поспішних рішень, керуючись емоціями, не здійснювати дорогих покупок і не приймати важливих рішень. Всі кардинальні життєві зміни краще відкласти на більш сприятливий період.

Ретроградний Плутон 2022

У 2022 році Плутон почне свій рух назад 29 квітня. У цей період не варто починати заняття спортом, підвищується ризик травматизму. Не вступайте в суперечки і намагайтеся уникати конфліктів. При вирішенні фінансових питань і підписанні документів проявляйте граничну уважність. Також не варто вірити людям на слово, підвищується ймовірність обману і маніпуляцій.

читайте такожГороскоп на січень 2022 для всіх знаків Зодіаку: Левам – грошова удача, Скорпіонам – обман, Водоліям - щастя

Ретроградний Сатурн 2022

У період зворотного руху Сатурна, який почнеться 5 червня варто уникати ділових поїздок і подорожей. Серйозні зміни відкладіть до кращих днів. А поки зосередьтеся на своїх поточних обов'язках.

Ретроградний Уран 2022

Свій рух Уран змінить 24 серпня. У цей день варто бути особливо обережними, підвищується ризик стати жертвою шахраїв і аферистів. Не приймайте рішення під дією емоцій, їх потрібно обміркувати і втілювати, коли планета займе нормальне положення.

Ретроградний Марс 2022

Свій ретроградний рух червона планета почне 30 жовтня. У цей день багато хто може відчувати підвищену тривожність, агресію, невпевненість у власних силах, занепад життєвої енергії. У день зворотного руху Марса не можна:

  • дозволяти втягувати себе в плітки і інтриги;
  • купувати побутову техніку;
  • починати нові проекти;
  • займатися спортом.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти