Білорусь воюватиме, але не з Україною: астролог розповів, як Лукашенко шокує Путіна

5 липня 2022, 05:30
Астролог Влад Росс назвав дату, після якої на фронті станеться перелом ситуації на користь України.
Астролог розповів, чи нападе Білорусь на Україну
Астролог Влад Росс вважає, що скоро Лукашенко неприємно здивує Путіна / Reuters

Росії необхідно втягнути білоруську армію у війну, заручившись її підтримкою, і Путін буде всіляко вмовляти Лукашенка відправити його війська в Україну, проте батька неприємно здивує господаря Кремля. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

За словами астролога, Путіну білоруські війська потрібні в якості "гарматного м'яса" у війні з Україною.

"Путін буде уламувати Лукашенка вступити у війну. Він має намір 15 тисяч військовослужбовців армії Білорусі, які зараз знаходяться біля українсько-білоруського кордону, використовувати як "гарматне м'ясо" у війні з Україною. Путіну потрібно якимось чином прибрати з основних ділянок фронту на Донбасі українські війська, змусивши їх відволіктися на інший напрямок", – зазначив Росс.

Однак Лукашенко, на думку астролога, буде петляти і відмовлятися вступати у війну, оскільки остерігається, що, повернувшись з війни, вони влаштують переворот у Білорусі.

"Тому Лукашенко і далі буде створювати видимість підготовки до нападу на Україну, рити окопи. Але, посудіть самі, для чого риються окопи – для того, щоб оборонятися, а не нападати. Навіщо білорусам рити окопи, якщо вони нападуть? Все говорить про те, що Лукашенко ніколи за жодних обставин не направить білоруські війська в бік України", – підкреслив Влад Росс.

Єдине, що, за словами астролога, Лукашенко "віддав на розтерзання російської армії", – це територію Білорусі, яку Росія могла використовувати як плацдарм для нападу в лютому, і з якої постійно по українських містах запускаються російські ракети. Ця тенденція збережеться, вважає Росс.

Втім, надалі, за прогнозом Влада Росса, може скластися вельми несподівана і цікава ситуація.

По-перше, астролог вважає, що саме через територію Білорусі буде налагоджений експорт українського зерна.

"Українське зерно може залізницею через Білорусь переправлятися в порти Литви або Латвії, а далі – за місцем призначення, тобто в країни Близького Сходу, Африки. З Білорусі частково можуть бути зняті санкції, наприклад, із білоруського калію – Лукашенко може поміняти зерно на калій", – зазначив Влад Росс.

читайте такожПравити і жити Путіну залишилося недовго – астролог передбачив долю президента Росії

По-друге, астролог прогнозує, що між Україною і Білоруссю почнеться зближення, і точно не буде війни.

"Лукашенко знає, що Путін програв війну, який сенс йому ризикувати? Якщо він не відправив білоруські війська на війну, навіть коли росіяни стояли під Києвом, в Бучі та Ірпені, то зараз він, тим більше, цього не зробить", – запевнив Росс.

Більше того, астролог вважає, що на Путіна чекає неприємний сюрприз – раптово білоруська армія роверне свої багнети проти Росії.

"Якщо кудись Лукашенко і направить свої війська, то тільки проти російських військ, щоб їх зрештою добити. Станеться це тоді, коли Україна почне перемагати. Це в стилі Лукашенка", – прогнозує Росс.

На думку астролога, станеться цей раптовий кульбіт Лукашенка уже незабаром – цього літа.

читайте такожПерелом у війні - через 2 місяці: астролог дала обнадійливий прогноз для України

"Я майже на 100% впевнений, що на Україну Лукашенко не нападе. Зате, якщо буде зручний момент, щоб напасти на російську армію і добити її, він ним скористається. І станеться це після корінного перелому ситуації 1 серпня, коли на небі зійдеться Марс, планета війни, і Уран, планета повного перевороту ситуації, коли ЗСУ підуть у контрнаступ", – резюмував Влад Росс.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс спрогнозував, коли закінчиться війна в Україні, не стане Путіна і Кримського мосту.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти