Безсоромні і підступні: 7 імен жінок, які люблять розбивати сім'ї

7 листопада 2022, 17:39оновлено 11 листопада 2022, 16:03
Є як мінімум сім жіночих імен, власниці яких дуже люблять відводити чоловіків з сімей, а хлопців – з відносин. Главред детально розбирався в цьому питанні.
Жінки, розлучниці
7 імен жінок, які люблять розбивати сім'ї та відводити чоловіків / https://ua.depositphotos.com

Які імена означають розлучниць

Галина. Галі, прямо як в тому бородатому анекдоті, дуже балувані. І, якщо їм сподобається чоловік, то ніякі його шлюби/відносини їх не зупинять. Плюс Галини вважають, що найкраще дорослі чоловіки, у яких великий досвід життя за душею. І полюють на них всюди.

Наталія. Наташі теж певною мірою схильні до"комплексу Електри". І їх очі часто любовно зволожуються при вигляді сивочолих або лисих чоловіків. І при цьому Наташі начебто щиро вірять у потужну любов. Яка зобов'язана чітко впоратися з будь - якими перешкодами-в першу чергу, зі штампом в паспорті. Тобто відбивати чужого чоловіка вони можуть не через свою розпусну натуру, а всього лише в спробі добути собі щастя.

Віра. Верочки-дівчата, як правило, чіткі і потужні. Вони аж ніяк не схильні переживати про почуття інших – оскільки, якщо їй хтось сильно сподобався, то він точно повинен належати виключно їй. І вона вважає, що зобов'язана зробити все можливе, щоб добути собі бажаного чоловіка. Нехай він навіть і одружений.

Юлія. Недарма є приказка:"ніч на Юлі сповнена спокус". Ці дівчата зазвичай живуть за принципом"лови момент". І аж ніяк не схильні довго думати з приводу того, які наслідки матиме їх роман з одруженим чоловіком. І дуже часто Юлії воліють сплести пару-трійку інтриг і хитрих планів – для того, щоб роздобути хорошого чоловіка.

Катерина. Каті бажають завжди мати тільки найкращих самців. І вже якщо їх жадібний погляд і падає на якомусь конкретному чоловікові, то все-вони думають, що доля того вже вирішена раз і назавжди. І без різниці, чи є у нього дружина або подруга. Але, виходить, що, як правило, Каті застосовують принцип "поматросити і кинути" (до тих пір, поки їм цікава така гра з чоловіками). Так що тим краще всього обходити таких самок десятою дорогою.

Алла. У Аллочек основна проблема - егоїзм. І тому - то, якщо нинішній чоловік не відповідає її високим стандартам, то вона легко буде шукати собі іншого. Не думаючи, в принципі, про те, чи одружений він і перебуває і в якихось тривалих відносинах. Більшістю Алл керує чисто спортивний інтерес і велике бажання показати власну перевагу – і більше, власне, нічого.

Яна. Яни - не тільки розумниці і красуні. Але і дівчата, чудово розбираються в чоловічій психології. Їм вкрай необхідно, щоб ними захоплювалися, дарували дорогі подарунки і робили компліменти.

І саме така манера поведінки стає відмінно видимою для всіх чоловіків. І ось тому вони-то і починають проявляти до неї пильну увагу. А якщо Яна навіть і помітить чітке увагу до власної персони, то якраз і може цілком відповісти взаємністю (нітрохи не думаючи про можливі наслідки).

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти