Шалений тест на IQ: лише геній помітить помилку на зображенні дитячої вечірки

4 червня 2023, 02:10
Спробуйте знайти помилку на малюнку якнайшвидше, адже на це у вас є лише 7 секунд.
головоломка
Лише люди з високим IQ можуть знайти помилку на зображенні / Bright Side

Розв'язування головоломок стимулює наш мозок, розширює наше мислення, а також допомагає нам провести час із захопленням. Щоб прийти до рішення, нам доводиться мислити нестандартно та аналізувати проблему трохи інакше.

Нова головоломка пропонує виявити помилку, яка прихована на зображенні дитячої вечірки. На малюнку можна побачити, що 2 хлопчики та 2 дівчинки їдять піцу. На столі лежить коробка з піцою та стоїть 2 склянки молока. Усі діти їдять скибочки піци та насолоджуються своєю маленькою вечіркою. Проте десь на малюнку прихована груба помилка. Спробуйте її знайти якнайшвидше, адже на це у вас є лише 7 секунд.

Шалений тест на IQ: лише геній помітить помилку на зображенні дитячої вечірки
Спробуйте знайти помилку на зображенні / Bright Side

Чи змогли ви знайти помилку на малюнку? Ви повинні уважно подивитися на зображення, перш ніж відповісти на запитання. Якщо помилку знайти вдалося, то ви справжній геній! Якщо ж у вас виникли труднощі із цією головоломкою, то не варто непокоїтись, адже це дійсно дуже складне завдання. Нижче публікуємо правильну відповідь на цю головоломку.

відео дня

Отже, помилка пов'язана із невідповідністю шматочків піци в коробці та кількістю шматочків піци в руках дітей. У дітей в руках 4 скибочки піци, але в коробці з піцою не вистачає лише 3 скибочок.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти