Безжальні борці з пилом: де потрібно зберігати пилосос і швабру

23 жовтня 2022, 19:16
2502
Хороший інтер'єр мало зробити - потрібно ще й постійно працювати над ним. Главред розбирався в питанні "Де зберігати інвентар для прибирання?".
Пилосос, швабра
Безжальні борці з пилом: де потрібно зберігати пилосос і швабру / https://ua.depositphotos.com

Де зберігати пилосос і швабру

Вкрай важливо завжди все для дрібниць передбачати - і вже на етапі ремонту подумати, куди ж найкраще заховати аксесуари (для того, щоб вони не зіпсували загальний вигляд інтер'єру). Є кілька перевірених варіантів.

Вертикальні висувні ящики. Вертикальні системи зберігання дійсно економлять місце, а їх передні частини легко перетворити в прикрасу інтер'єру. Такі дверцята легко порушать монотонний лад горизонтальних ящиків і будуть радувати око.

Залишити на виду. У передпокої, майстерні та інших приміщеннях, де сміття з'являється частіше, ніж в житлових кімнатах, засоби прибирання розумно тримати на відстані витягнутої руки. Чи влаштовує вас система зберігання, при якій швабра або мітла буде на виду, — питання індивідуальне, але, якщо господар житла бачить в цьому комфортне рішення, а не загрозу для інтер'єру, можна спробувати не ховати інвентар в шафи і ящики.

відео дня

В окремій кімнаті. Найскладніший спосіб. Якщо у вас велика квартира або, ще краще, власний будинок, то найпростіше зробити окрему господарську кімнату. Відповідно, Додаткові стулки і фасади там ні до чого. Ще краще, якщо в квартирі є ніша — зберігати щітки і хімію можна саме там, залишивши в невеликому приміщенні простір для вільного руху.

Пилосос

Де зберігати пилосос по фен-шую

Як кажуть фахівці з езотерики, пилосос допомагає здійснювати плани, які пов'язані з побутовою технікою ‒ причому не тільки в житло, але і взагалі в житті. Але його категорично не рекомендується зберігати в дитячій або у вітальні (кімнаті відпочинку).

Пилосос під час прибирання очищає простір і стимулює рух енергії ци у всьому приміщенні. Рекомендується проводити прибирання по ходу сонця, починаючи зі Сходу, а закінчувати в центрі кімнати. Таким чином можна активізувати позитивну енергію і задати її правильне протягом в напрямку зростання і розвитку особистості.

До слова, одна з основних характеристик побутових приладів – то, як вони сильно шумлять і як потужно вібрують. Тут підхід досить просто - чим менше шуму і вібрації, тим краще. Адже аналогічно менше буде і поганий вплив на енергетику приміщення і на здоров'я людини.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти