Блиск відображення: як очистити дзеркало від негативу

19 вересня 2022, 16:05
Дзеркало - предмет непростий. Майже магічний - як вчать нас фольклорні твори. Главред розповідає, як не принести зайвого негативу з ним в будинок.
Дзеркало
Як очистити дзеркало від негативу / https://ua.depositphotos.com/

Чи можна брати чужі дзеркала

Цього потрібно по-максимуму уникати. Через чужі дзеркала новим господарям можуть перейти хвороби і проблеми колишніх господарів. Якщо ж вам подарували дзеркало, то перш ніж вішати його на стіну, потрібно потримати його в темряві не менше трьох діб.

Не варто також розмовляти, дивлячись в дзеркало ‒ це може привести до сварок в сім'ї. Не потрібно хмільним в нього дивитися - тут недовго і до того, що все життя під укіс піде.

Як очистити дзеркало від негативу сіллю

Якщо в руки до вас потрапило чуже дзеркало, то очистити його від негативу допоможе сіль. Ретельно потрібно протирати солоною водою дзеркало тричі, потім змивають водою і закрити темною тканиною. Під час процесу обов'язково прочитати таке: "Дзеркало від негативу звільняю, сіллю проблеми випалюю, інформацію накопичену стираю".

Після такого дивитися в дзеркало можна не раніше, ніж пройде день з моменту обряду. За цей період весь негатив повинен пройти, а всі шкідливі "Енергетичні програми" зітруться.

Є варіант і дзеркало протерти святою водою. Якщо воно невелике, то його можна взяти з собою в храм і попросити батюшку окропити його святою водою з кадила. Якщо ж воно велике, то в світлий час доби напроти дзеркала ставлять свічку (тільки освячену), запалюють і читають молитву про позбавлення від негативу. Свічка зобов'язана прогоріти до маленького недогарка. Потім на дзеркало 3 рази потрібно бризкати святою водою і постійно примовляти: "В ім'я Отця і Сина і Святого духа. Амінь!". Після цього не можна дивитися 5-6 годин.

Дзеркало

Як правильно почистити дзеркало

Спирт допоможе очистити дзеркало в домашніх умовах і надати йому ідеальний блиск. Він особливо добре прибирає жирові плями, розводи від води, а також сліди від жіночої косметики.

Також можна використовувати:

  • медичний або нашатирний спирт;
  • горілку або лосьйон зі спиртом.

Потім потрібно просочити серветку з мікрофібри спиртом і ретельно протерти дзеркало. Якщо ж поверхня буде дуже брудна, то по ній потрібно пройтися ще разок. Всього лише доведеться трохи потерпіти неприємний запах. Особливо, якщо ви будете використовувати нашатирний спирт.

Чай з сіллю

Тут потрібно брати міцний зелений чай з ложечкою солі. Напій охолодити, налити туди пару крапель синьки для білизни і протерти поверхню дзеркала. Але чорний чай не можна використовувати, тому що він легко може пофарбувати дзеркало.

Столовий оцет

Змішайте столову ложку оцту з п'ятьма столовими ложками води. Потім намочіть серветку вийшов розчином і ретельно протріть дзеркало. Далі - для зручності можна налити засіб в пляшечку з пульверизатором. Також нітрохи не варто готувати занадто багато розчину ‒ його краще використовувати за один раз.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти