Блискуча жіноча стрижка 2022, що абсолютно невибаглива в укладанні

11 травня 2022, 03:55
Стрижка 2022 рваний боб вже підкорила серця багатьох жінок у всьому світі. Не в останню чергу тому, що її дуже легко стилізувати.

Невимушений, хвилюючий і надзвичайно гнучкий – це все про силует стрижки, що була дуже популярна в нульових і переживає період відродження зараз. Ефектну багатошарову зачіску рваний боб можна зробити на коротке і середнє волосся, а результат вас вразить!

відео дня

В основі стрижки рваний боб градуювання. Різна довжина пасом створює живий легкий образ. При цьому укладання волосся не зажадає від вас особливих зусиль і часу.

Жіноча стрижка рваний боб приголомшливо виглядає як в короткому варіанті, так і на волоссі середньої довжини, тому її сміливо можна назвати універсальною. Вона пасує як власницям пишної шевелюри, так і тим, у кого волосся тонке – завдяки шарам і нерівній структурі зачіски візуально створюється ілюзія розкішного обсягу.

Крім того, градуйована стрижка жіноча рваний боб 2022 середньої довжини може стати знахідкою для тих, у кого кругле обличчя – візуально воно стане вузьким, бо пасма, що спадають нижче підборіддя, подовжують обличчя.

Стрижка рваний боб 2022
Стрижка рваний боб 2022 / Instagram

Стрижка 2022 рваний боб вже підкорила серця багатьох жінок у всьому світі. Не в останню чергу тому, що її дуже легко стилізувати. Нанесіть трохи мусу для укладання на ваше волосся і надайте йому форму, яку хочете.

Стрижка рваний боб 2022
Стрижка рваний боб 2022 / Instagram

При цьому не забудьте про чубок. Боб з градуюванням - якраз той випадок, коли він просто необхідний. Річ у тім, що жіночі стрижки з чубчиком, створені у рваній техніці, прості в догляді. Ви можете просто висушити волосся феном або дати йому висохнути природним шляхом - і будете чарівні.

Стрижка рваний боб 2022
Стрижка рваний боб 2022 / Instagram

Для тих, кому подобається стиль гранж, це теж надзвичайно вдалий варіант, адже ви можете просто додати трохи сольового спрею для створення текстури.

Стрижка рваний боб 2022
Стрижка рваний боб 2022 / Instagram

Спеціальна техніка стрижки дозволяє легко створювати хвилі тим, у кого пряме волосся. А якщо вам до душі гламурні образи, то скористайтеся плойкою або праскою для випрямлення волосся – вийде неймовірної краси зачіска з ефектом омолодження.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти